• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Допирът – основна част от дизайна на LG V40 THINQ

 Допирът – основна част от дизайна на LG V40 THINQ

/КРОСС/ Вдъхновяващи нови цветове, уникален завършек и материали за по-добро усещане

С LG V40 ThinQ, LG се концентрира върху подобряването на най-важните елементи, които направиха V серията смартфони популярна сред потребителите и хората от индустрията. Трите ключови фактора в дизайна, които оформят новия LG V40 ThinQ според дизайнера на LG за мобилни продукти, са гладкото докосване, уникалния цвят и удобната форма.

„Идеята за дизайна на LG V40 ThinQ се фокусира върху характеристики, които са уникални за телефоните на LG като FullVision дисплей като същевременно представя елементи, които подчертават семплия и изчистен дизайн“ заяви Лий Юнг-хуун, главен дизайнер в LG Electronics’ Mobile Communications Company. „Искахме потребителите да бъдат приятно изненадани от LG V40 ThinQ, когато за пръв път го вземат в ръце.“

Когато става дума за работа със смартфон, най-важно е усещането на устройството в ръката на потребителя. За да предостави най-доброто такова, LG използва Silky BlastTM за микроскопично гравиране на задното стъкло на LG V40 ThinQ. Технологията допринася за това устройството да стои стабилно в ръката и го предпазва от пръстови отпечатъци като междувременно това не влияе върху издръжливостта на самото стъкло. Използван е и опростен дизайн, за да се прикрият всички маловажни елементи и да останат видими единствено камерата и високоговорителите.

Наличен в цветовете New Aurora Black, New Platinum Gray и New Moroccan Blue, LG V40 ThinQ носи в себе си финеса и изтънчеността на предишните устройства от V серията. По-елегантният Carmine Red заменя Raspberry Rose като по-ярък вариант за тези, които обичат предизвикателствата. Наличието на различните цветове ще зависи от конкретния пазар.

Дисплеят на LG V40 ThinQ е по-голям от предшественика си, но ширината му остава същата за по-удобно захващане. Рамката е намалена за по-добър ефект като същевременно остава една от най-леките и тънки в индустрията за телефон, чийто дисплей е по-голям от 15 см.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.