• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Трайчо Трайков: Тройната коалиция между ГЕРБ, РБ и ПФ е достатъчна

Трайчо Трайков: Тройната коалиция между ГЕРБ, РБ и ПФ е достатъчна

/КРОСС/ "Тройната коалиция - между ГЕРБ, Реформаторския блок и Патриотичния фронт - е достатъчна и не следва да се търси допълнително разкрасяване. Патриотичният фронт е по-добрият участник", коментира в студиото на "Добро утро, България!" по TV7 Трайчо Трайков.

Той подчерта, че целта на втория кръг от разговори е общите разбирания на партиите да бъдат детайлно разписани. "Ако останат по подразбиране нещата, това е гаранция за неуспех", категоричен беше Трайков.

Той коментира и оповестената от БНБ част от одитния доклад за състоянието на КТБ с думите, че когато се търси извънредно законодателство, значи държавата не функционира добре.

"Не може индивидуални проблеми да се решават с промени в законодателството. Въпреки че казусът е сериозен, може да се намери системно решение", отбеляза той и добив, че от БНБ удобно "хлъзват" решението на проблема към Народното събрание.

"Не сме чели закона на Йордан Цонев и Делян Пеевски за КТБ, но не смятаме, че ще е достоен за подкрепа", категоричен е Трайков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

РБ приемали ДС-шестаците и "куките" от "най-скъпо платената полит-уроспия МВРо" за ДЕСЕН (!!!???) коалиционен парньор?! За какво гласувах за вас ПРЕФЕРЕНЦИАЛНО - вместо лустрация и натирване на ДС-башибозука в бунището на историята, да се коалирате с тоя червен ДС-башибозук?! Който и без това е без всякакава квалификация и с нисико образование! Например Красимир Каракачанов е учил в търновския университет за платени дипломи, бил е в една стая на общежитието с другия ДС-агент Евгени Еков, но е получил като син на висша БЗНС-номенклатура (ДС-агент Дончо Кънев Каракачанов - член на постояното присъствие завеждащ пропагандата) СЪМНИТЕЛНА диплома от Софийския Университет! (Началото на "калинките" е от преди 1989!) А през пролетта на 2014 други псевдо-учени и псевдо-професори от ДС-кариерата го избрали и за "доктор" от благоевградския университет за платени дипломи! Поставете на Боко твърдото условие: Никакви ДС-агенти или агенти на сегашните служби (службите не трябва да имат свои политически партии и участие в политиката!) да не стават министри, висши чиновници или членове на политически кабинети!

23.10.2014 09:21:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.