• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Тръмп: Скоро малкият човек ракета може да го няма

Тръмп: Скоро малкият човек ракета може да го няма

/КРОСС/ Размяната на заплахи между САЩ и КНДР продължава с пълна сила. След като по-рано днес на Общото събрание на ООН външният министър на Северна Корея И Йон-хо изсипа тирада по адрес на Доналд Тръмп и дори обяви, че ракетният удар срещу САЩ изглежда неизбежен, американският президент бързо отвърна.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заплаши в Тwitter севернокорейския външен министър И Йон Хо и лидера на страната Ким Чен Ун, че "не след дълго тях може да ги няма", ако министърът продължава да повтаря мислите на Малкия човек ракета", визирайки лидера на Северна Корея, предаде агенция „Ройтерс".

"Чух какво каза външният министър на Северна Корея пред ООН. Ако той продължи да препредава като ехо мислите на малкия човек ракета, тях не след дълго няма да ги има", написа Тръмп в профила си в Туитър.

Словесното напрежение между двете страни ескалира в последните дни, след като Доналд Тръмп произнесе речта си пред Общото събрание на ООН и заплаши КНДР с пълно унищожение и измисли прякора на Ким - Човекът ракета.

Това доведе дори до отговор на севернокорейския лидер, който специално произнесе реч и нарече Тръмп „изкуфял старец", а сега в нападките се включи и външният министър И.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Анонимният, който си писал, че Русия е вдъхновител и покровител, да са ти казвали, че си по-прост, отколкото си мислиш,а? Ако не са ти казвали, да знаеш, че е така. А ходи яж лайна и лай срещу Луната долнопробен герберастко седерастки соросоиден педераст.

24.09.2017 13:39:22

Анонимен

Вдъхновител и покровител на тези безразсъдни стъпки на Корейския имбецил/малоумник/ несъмнено е Русия, която манипулирайки тази твар се надява, че ще й се удаде да стане Световен Ментор ! Уви - "Империята на злото трябва също да бъде разрушена и се приключи !

24.09.2017 13:23:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.