• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Фирми от 25 държави представят новости във "Ваканция и спа експо"

Фирми от 25 държави представят новости във "Ваканция и спа експо"

/КРОСС/ Над 380 компании са заявили участие в туристическото изложение "Ваканция и спа експо", което ще бъде открито на 14 февруари в Интер експо център - София, съобщиха организаторите на форума, който ще продължи до 16 февруари. Изложението е под патронажа на Министерството на туризма и в партньорство с Българската асоциация по балнеология и СПА туризъм.

Туристически дестинации, хотели и туроператори от 25 държави ще бъдат представени на форума, когато специалисти в областта на туризма и посетители ще имат възможност да се запознаят с новостите в предлагането на водещи компании от Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

За първи път тази година се организира представяне на потенциала на специализирани центрове за балнеология и възстановяване, медицински центрове, балнео- и СПА хотели, клиники за естетични и оздравителни процедури. Комплексни оферти за специализиран медицински, балнео- и СПА туризъм ще представят водещи туроператори от страната и чужбина. Доставчици на медицинска апаратура и оборудване за хотели и СПА центрове, за козметични и уелнес комплекси ще представят последните технологични постижения.

Специализираната зона за медицински и СПА туризъм в рамките на изложението е организирана в партньорство с Български съюз по балнеология и СПА туризъм и с подкрепата на ESPA /European Spas Association/.

В тазгодишното издание на форума 59 компании за първи път ще представят своите продукти и услуги пред партньори и потенциални потребители. Сред тях са туроператори, хотели от България и чужбина, културни институции, дипломатически представителства, търговски центрове, авиокомпании, общини и регионални сдружения, музеи и специализирани рекламни компании.

Своята премиера тази година ще има и зоната на винопроизводителите в залите изложението.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.