• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Цацаров: Прокуратурата, слава Богу, не е получавала пари от "Америка за България"

Цацаров: Прокуратурата, слава Богу, не е получавала пари от "Америка за България"

/КРОСС/"Не ме карайте мен да коментирам финансовата политика, а и не само финансовата политика на "Америка за България", заяви главният прокурор Сотир Цацаров пред журналисти в коментар на оповестените информации, че такава помощ е получавал сегашният правосъден министър Христо Иванов.

"Това, което знам е че прокуратурата не е получила каквата и да е финансова помощ от тази фондация и слава Богу", добави Цацаров. Той уточни, че въпросът в случая е за какво се получават тези средства, но всеки отговаря за себе си.

Обвинител номер 1 се обяви категорично против криминализирането на гонките, защото по този начин Наказателният кодекс ще стигне до 700-800 члена. Това е безумие по таза линия най-вероятно ще превърнем в престъпление и придвижването в каруци, възмути се Цацаров.

Според него по-важно е да има по-бързо налагане на административни мерки, като снемане на регистрационни табели, спиране от движение на превозни средства и далеч по-голяма събираемост на глоби.

По-рано правосъдният министър Христо Иванов съобщи, че са подготвени текстове за криминализиране на гонките и се обсъжда и как да се осигури незабавност при такива случаи.

Не се обсъжда обаче идеята да се счита за предумишлено убийство, когато бъде убит човек, след шофиране в нетрезво състояние, стана ясно още. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Цаца, само от там не е получавала ! Иначе надали има някой пропуснат и неизнуден от това престъпно съсловие - Прокуратура на РБ .

05.10.2015 16:51:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.