• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Заведение на морето свали цените след обществено недоволство

Заведение на морето свали цените след обществено недоволство

/КРОСС/ Снимки на касови бележки с абсурдно високи цени в черноморския курорт "Албена" бяха разпространени в социалните мрежи и предизвикаха масово възмущение от това, което се случва по морето на фона на значително по-малкия брой туристи тази година.

С моя екип знаем какво сме поръчали и си правим много бързо сметка кой какво е ял и пил. И ми направи впечатление, че е доста висока сметката. И се загледах в цената на водата. В касовата бележка пишеше 11 лева. Направи ми впечатление, че и пърленката струваше 9,50 лева, обясни в сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България" Васко Чергов, един от хората, публикували снимки в социалната мрежа. Той допълни, че преди да си поръчат, той и неговата компания са разгледали менюто и си поръчали храна, която не е във висок ценови диапазон.

Според собственика на заведението цените на минералната вода и пицата са толкова високи поради факта, че в началото на сезона групи туристи си поръчват по един брой от тях и му заемат цялата маса. Към този момент цените изглеждат по друг начин.

Маргита Тодорова - директор на „Маркетинг и реклама" към КК „Албена" се извини на клиента за грешката, която е допуснал техния партньор. Доброто съотношение „качество-цена" е водещо в днешно време. И това е доказателство за избора на нашите гости. Повече от 40% от тях са ни постоянни, обясни тя.

По думите й наемите в курорта не са се покачили драстично.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

като иска свободни маси,

има ги за цял сезон.

04.07.2019 07:02:25

Анонимен

Според собственика на заведението цените на минералната вода и пицата са толкова високи поради факта, че в началото на сезона групи туристи си поръчват по един брой от тях и му заемат цялата маса. ПО ПРИНЦИП МУ КАЖЕТЕ НА ТОЗИ -ДА ГО ДУХА ОТ РАЗСТОЯНИЕ -ТАКА ДА ЗНАЕ !

03.07.2019 14:24:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.