• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Магазин „Зора“ е най-новото попълнение на новооткрития G Center Plovdiv

Магазин „Зора“ е най-новото попълнение на новооткрития G Center Plovdiv

/КРОСС/ Любимият на няколко поколения комик Димитър Туджаров - Шкумбата обяви тържествено отварянето на най-новия търговски център в града на тепетата - G Center Plovdiv.
Лентата на новооткрития търговски център прерязаха изпълнителният директор Йони Мичави, Елена Рангочева, маркетинг мениджър за България и управителят на търговския център инж. Димитър Стойчев. Заедно с официалното откриване на търговския център със специални промоции врати отвори и магазин „Зора", един от обектите на територията на G Center Plovdiv.
Изключително щастливи сме, че реализирахме този проект и вярваме, че G Center Plovdiv ще стане любимо място на много пловдивчани, предоставяйки възможността да намерят на едно място всичко необходимо в ежедневието им, заяви Йони Мичави.


Търговският център се намира на бул. България 115А и на площ от 6400 кв. м събира на едно място водещи компании на българския и чуждестранен пазар - от хранителния гигант Лидл, веригата дрогерии dm и Аптека Ceiba, до всичко за дома и техниката в Зора, Carpetmax, JYSK, Porta Doors и Bauzentrum. Освен голямото разнообразие от стоки на разположение на посетителите на новия G Center Plovdiv e и паркингът с 277 паркоместа.
За настроението на посетителите на търговския център се погрижи и очарователната финалистка от X Factor и победителка от шоуто „Като две капки вода" Михаела Маринова.



За Г-България ЕАД

Г-България ЕАД е част от израелската Газит Глоуб - водеща компания за изграждане и управление на търговски центрове в САЩ, Канада, Бразилия, Европа и Израел, с повече от 2,5 млн. кв. м. търговски площи. Г-България ЕАД присъства у нас от 2006 г., като закупува имоти със стратегически локации с цел изграждане на търговски центрове и тяхното управление.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.