• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Двубоят ЦСКА-Берое завърши 1:1

Двубоят ЦСКА-Берое завърши 1:1

/КРОСС/ Берое" попречи на ЦСКА да се изравни с лидера "Левски" след равенство в четвъртия мач от 13-ия кръг на Първа лига. Двубоят в Стара Загора завърши 1:1, след като гостите поведоха с гол на Тиаго Родригес, но Мартин Камбуров изравни.

ЦСКА събра 29 точки след второто си равенство за сезона. Червените се изравниха с шампиона "Лудогорец", който в неделя гостува на "Септември". "Левски" е начело с 31 точки, а "Берое" заема четвъртата позиция с 24. Пловдивските "Ботев" и Локомотив" допълват топ 6 с по 20 точки.

"Берое" започна по-добре мача и можеше да поведе още в осмата минута. Вандерсон беше изведен сам срещу вратаря Витаутас Черниаускас, но не успя да го преодолее.

В 22-ата минута и Мартин Райнов успя да се измъкне зад отбраната на ЦСКА. Той напредна вляво от вратата и опита да намери близкия ъгъл, но ударът му с левия крак беше много неточен.

Малко по-късно се стигна до първата опасност пред вратата на "Берое". Жоржиньо отправи силен шут от границата на наказателното поле, а вратарят Перниш реши да не рискува и боксира топката.

Въпреки по-добрата игра на "Берое" ЦСКА поведе в 27-ата минута, след като хвана съперника на контраатака. Соу се пребори за първа топка и продължи към Десподов, който веднага изведе Тиаго зад защитата на домакините. Португалецът напредна сам срещу Перниш и спокойно го преодоля със силен шут в средата на вратата. В ситуацията останаха съмнения за игра с ръка на Десподов, но такава не беше отсъдена.

Преднината на ЦСКА обаче издържа само осем минути. Иван Минчев центрира от свободен удар, а Мартин Камбуров отбеляза със страхотен удар с глава. Централният нападател отбеляза 211-ия си гол в елита на българския футбол. Две минути по-късно гостите можеха отново да поведат. Жоржиньо беше изведен зад защитата по левия фланг, овладя топката и върна назад към Борис Секулич. Левият бек шутира по земя към далечния ъгъл, но Перниш направи добро спасяване.

Ел Маестро потърси промяна още на почивката. Той заигра с двама нападатели, като смени Десподов с Мауридес, а получилият жълт картон Секулич отстъпи мястото си на Ангел Лясков.

В 54-ата минута ЦСКА имаше перфектен шанс да стигне до втори гол. Жоржиньо се измъкна зад защитата и беше препънат от Иван Бандаловски, а реферът Никола Попов отсъди дузпа. Мауридес обаче пропиля възможността с несериозно изпълнение в средата на вратата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.