• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

ЦСКА и Локо (Сф) с последен шанс да покажат шампионски амбиции

ЦСКА и Локо (Сф) с последен шанс да покажат шампионски амбиции

/КРОСС/Днес отборите на ЦСКА и Локомотив (София) излизат един срещу друг в последен мач от 4-ия кръг на Първата шестица в "А" група. Това е последен шанс и за двата тима да докажат, че все още имат шампионски амбиции през този сезон.

"Червените" вече изостават на 9 точки от водача в таблицата Лудогорец, а "железничарите" са с 11 точки по-малко от разградчани, така че загубилият тим днес на практика може да се прости с мечтите за титлата. ЦСКА се намира в доста тежък период. Отборът няма победа вече 6 поредни мача, като в 4 от тях записа загуби. Дори и смяната на треньора за момента не дава желаните резултати. А днешният мач със сигурност ще бъде поредният сериозен тест пред "червените".

"Железничарите" изненадаха много хора с представянето си през този сезон и едва ли ще искат да намалят темпото в края. Те вече победиха "армейците" преди малко повече от месец и въсщност сложиха началото на черната серия за тима.

Сега ЦСКА има шанс за реванш и за пробуждане преди заключителните мачове в първенството. На "Армията" обаче имат доста сериозни кадрови проблеми преди двубоя, пише sportal.bg. Контузени са Уваренко, Еденилсон, Маркиньос и Фортеш. Към тях трябва да прибавим и наказаните Стивън сънди и Валентин Илиев, което прави задачата на треньора Галин Иванов доста трудна. Той едва събра група от 18 играчи за двубоя. Очаква се наставникът да заложи на Господинов на вратата, Венци Василев, Пламен Крачунов, Александър Тунчев и Тончи Кукоч в защита. Пред тях опорни халфове ще бъдат Борис Галчев и Витанов. По двете крила ще действат Иван Стоянов и Милисавлевич, а играта на тима ще гради Фелипе. На върха на атаката пък ще започне Николич. Локомотив също има някои проблеми с контузени играчи в лицето на Даниел Гаджев, Шехуди и Генов. Така Димитър Васев най-вероятно ще пусне в игра Божидар Митрев на вратата и Хаджиев, Ранджелович, Бранеков и Елтон в отбрана. Орлин Старокин и Том ще бъдат пред тях, а Йордан Тодоров и Романов ще оерират по крилата. Емил Гъргоров ще води атаката, а зад гърба му ще действа Антонио Ливраменто.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.