• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Цветанов: Импийчмънт на Румен Радев? Това е политически блъф

Цветанов: Импийчмънт на Румен Радев? Това е политически блъф

/КРОСС/ Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов омаловажи заплахите на ГЕРБ срещу президента Румен Радев, че може да прибегне до отстраняването му от поста.

„Смятам, че това е повече политически блъф, отколкото реалност, защото на страната не е необходимо да има подобни действия, особено когато остава близо година до редовни парламентарни избори", коментира Цветанов пред БНР.

„Винаги дипломацията и разговорите могат да решат дадени проблеми, а не военните действия или противопоставяне, от което може да има тежки последици за администрацията - както на президента, така и на българското правителство", допълни бившият №2 в ГЕРБ.

От управляващата партия вече се отметнаха от заканите си срещу държавния глава.

УБЕДЕНОСТ

Цветанов е сигурен, че мярката срещу съдията Андон Миталов е подплатена с доказателства: "Когато имат подобно решение на Съединените щати, то е за гарантиране сигурността както на САЩ, така и много ясен знак към съответните държави, с които те партнират. Убеден съм, че за това, което е предприето от американска страна, има достатъчно доказателства, за да бъде предприето това решение".

"За всички е ясно, че САЩ са лидер в световния мир, спазването на демократичните устои и правовия ред. Разбира се, че всичко това опира и до геополитика."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Цвъки в качествата сина какъв ни запознава с мъдрите си мисли. Те и мислите едни мъдри , та чак ... Ама и от казаното става ясно, че Миталов в случая няма значение. Щатите пращат сигнал на нас- да си стегнат нашите системата ( включително правосъдната), че никой не гарантиран от щатски мерки и забрани, и до Русия- че ще си пазят влиянието в протектората с всички средства. Само последното изречение няма място тук. Празна декларация, в противоречие с текста и с цялото поведение на щатите в глобален мащаб.

11.02.2020 07:49:18

Анонимен

Господин Цв. ги разбира тези работи

10.02.2020 20:37:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.