• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

LG представя новите ултратънки 5K дисплеи

LG представя новите ултратънки 5K дисплеи

/КРОСС/ LG Electronics (LG) представи новите 27-инчови UltraFineTM 5K дисплеи (модел 27MD5KL). Заедно с 24-инчовия UltraFine 4K дисплей (модел 24MD4KL), те дават на потребителя два монитора от висок кла, създадени специално, за да могат да оперират с последните модели на Apple.

UltraFine дисплеите на LG осигуряват уникално качество на изображенията, когато са свързани с Mac или iPad Pro. Създадени, за да повишат продуктивността, LG UltraFine 5K, дават висока мощност и възможност за свързаност с най-модерните устройства. Поддръжката на Thunderbolt 3 и USB Type-C прави мониторите перфектното допълнение към Mac notebooks и десктопи, както и към iPad Pro. LG 5K мониторите позволяват на потребителите да конфигурират различни Mac стационарни продукти с видео, аудио и дата трансфер, с помощта на един единствен кабел. Благодарение на своите 94 вата, UltraFine 5K, може да зарежда всяко USB-С съвместим хост като Mac или iPad, например.

Дисплеите са подходящи за дизайнери, фотографи и създателите на видео съдържание. С широкия си екран, LG UltraFine 5K осигуряват прецизна детайлност и цветове за потребителя. Те допълнително повишават възможностите на P3 широката цветова гама и 500-нитова яркост, за оптимизирани изображения и без нуждата от допълнително калибриране на екрана. Съотношението 218 pixels per inch (PPI) при мониторите, прави изображенията невероятно живи, а текстът става изключително чист и може да се прожектира едновременно в няколко прозореца. Мултимедията се допълва от вградените камера, микрофон и стерео колони.

LG UltraFine 5K е създаден, за да осигури още по-голямо удобство, благодарение на регулируемата височина и възможността за накланяне, които осигуряват допълнителен комфорт. Съвместимостта с macOS Mojave 10.14.6 и iOS 12.4 дават възможност за контрол на яркостта и силата на звука директно от Touch Bar-а или клавиатурата на MacBook Pro. Монитора разполага с автоматична функция, която настройва яркостта на екрана, когато е свързан с Mac, в зависимост от силата на околната светлина.

С 23.7 инчовия LG UltraFine 4K, който е с 10% по-широк от предшественика си, потребителите имат възможност да усетят реалистичността на цветовете и пълното покритие на цветовия спектър на P3 wide цветовата гама и яркост от 500 нита. Потребителите могат да развихрят креативността си благодарение на качеството, дизайна и лесното свързване, които предлага продуктът. С помощта на Mac Thunderbolt 3 изходите, могат да свържат два 4K дисплея в Daisy chain.

„Първата LG UltraFine серия бе много добре посрещната от специалистите имено заради изключителното си представяне и удобство, които предлага", заяви Йънг и Ван, директор на LG IT бизнес звеното. „ Невероятното качество на екрана и лекотата, с която се използва, превръщат LG UltraFine мониторите в страхотен избор за всички потребители на Apple", допълни той.

LG UltraFine 5K е наличен на apple.com, както и в избрани магазини на Apple.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.