• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Новата линия ULTRA монитори на LG ще бъдат представени по време на CES

 Новата линия ULTRA монитори на LG ще бъдат представени по време на CES

/КРОСС/ По време на CES следващия месец, LG Electronics (LG) ще представи най-новите Ultra монитори, които включват както изключително продуктивния UltraWide, така и подходящия за геймъри UltraGear.

Въз основа на репутацията си на водещ иноватор в категорията монитори UltraWide (със съотношение 21:9 и по-високо), впечатляващият, нов, 49-инчов LG UltraWide монитор (модел 49WL95) е създаден, за да повиши продуктивността при всяка задача докато последният модел LG UltraGear Gaming монитор (модел 38GL950G) комбинира доброто качество на картината с бързата скорост, за да предостави невероятно преживяване на любителите на игри.

2019 LG UltraWide Монитор
Най-новият UltraWide монитор на LG, който притежава огромен извит дисплей, осигурява невероятно качество на картината. С помощта на кинематографичната си скала, LG 49WL95 е висококачествено решение, което замества тромавата мултиекранна настройка. Допълнителното пространство, което осигурява 49-инчовия дисплей, както и невероятното съотношение прави LG UltraWide идеален за изпълняване на много задачи по едно и също време. С разделителна способност от 5120 x 1440 (еквивалентен на два 27-инчови Quad High Definition поставени един до друг) и 108 пиксела на инч (PPI) осигуряват оптимална яснота на картината, което означава, че документите ще бъдат по-лесни за четене, а видеата и изображенията - по-лесни за редактиране.

UltraWide мониторът на LG е истински инструмент за повишаване на продуктивността. Подхоящ за всякакъв вид работа, този монитор е подходящ за хората, които работят в областта на финансите, IT, дизайна и архитектурата, където се изисква изключителна точност и качество. Използвайки водещата в индустрията технология IPS на LG, най-новият UltraWide монитор предлага невероятно точно възпроизвеждане на цветове, покриващо 99% от цветната скала RGB. С помощта на HDR10, мониторът дава възможност за показване на HDR-активирани игри и видеа.

За да се възползвате максимално от невероятната големина на екрана, мониторът LG UltraWide разполага с режим Picture-by-Picture, за да се вижда едновременно едно до друго съдържанието от няколко източника и да работи с няколко приложения. Dual Controller Software позволява свързване на няколко устройства, които да бъдат управлявани от една единствена клавиатура и мишка, работещи безпроблемно с PBP, за да подобрят работния процес и да повишат ефективността. С USB Type-C, потребителите могат както да прехвърлят данни, така и да зареждат няколко устройства - дори лаптопи - едновременно. Красивият извит дисплей потапя зрителите във филмите, а изчистеният, минималистичен дизайн и тънката метална поставка придават елегантен завършек на цялостния облик.

2019 LG UltraGear гейминг монитор
LG ще представия и новия си Nano IPS UltraGear монитор за геймъри по време на CES, който разполага с поддръжка от NVIDIA G-SYNC и 144Hz скорост на опресняване за играене на всякакви игри без проблеми. Реалистичните изображения с невероятни цветове са стандартни за мониторите с резолюция 3840x1600 и 98% покритие на цветовата гама DCI-P3. UltraGear мониторът е поректиран така, че геймърите да използват цялото съотношение 21:9, извития екран и практически безграничния дизайн. Сферичното осветление, предназначено за завладяваща гейминг атмосфера, предлага до шест различни цветови настройки, които се излъчват от задната страна на монитора и могат да бъдат съобразени с желаието на геймърите и едновременно с това помагат за намаляване на умората в очите.

„LG непрекъснато предлага подобрени монитори на пазара, оборудвани с функции, които са предназначени за различните потребители.", заяви Джанг Ик-хуан, ръководител на IT отдела в LG Home Entertainment Company. „С широк избор от модели, които дават приоритет на продуктивността, качеството на картината и „потапящото изживяване" при играене на игри, все повече потребители определят LG като лидер в иновациите при мониторите."

Посетителите на CES 2019 от 8 до 11 януари могат да посетят щанд #11100 в Конгресния център в Лас Вегас, за да видят отблизо най-новите монитори от LG.

Спецификации:

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.