• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Джаз легендата Васил Петров представя нова концертна програма преди Коледа

Джаз легендата Васил Петров представя нова концертна програма преди Коледа

/КРОСС/ Джаз легендата Васил Петров ще представи нова концертна програма за Рождество Христово в няколко градове. Концертите с Коледна празнична програма започват с Биг Бенд състави и прерастват в симфонични оркестри. На 13 Декември Васил Петров ще изпълни първия си Коледен концерт с Биг Бенд Велико Търново с диригент Владимир Бошнаков от 19:00ч., в МДТ „Константин Кисимов" във Велико Търново, и на 15 Декември е в зала България, София с Биг Бенда на Българска Национално Радио с диригент Антони Дончев от 19:30ч. Следват поредицата концерти с новата му концертна програма „Сиунгируща Коледа" за симфоничен оркестър в Стара Загора, Смолян, Хасково и Враца.

Заедно със симфоничният оркестър и хор на Държавна опера-Стара Загора с диригент Владимир Бошнаков, Васил Петров ще изпълни едни от най-красивите Коледни класики и ще пресъздаде топлината и споделеността, с които свързваме Рождество Христово. На сцената към тях ще се присъединят и Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев(ударни), Христо Минчев (контрабас) и джаз певицата Весела Морова.
Проектът „Сиунгираща Коледа„ с Васил Петров ще бъде представен в Стара Загора на 18 и 19 Декември, от 19:00ч. на сцената на Старозагорската опера, на 20 Декември в Смолян от 18:00ч. в Родопския драматичен театър, на 21 Декември в Хасково от 18:00ч. в читалище „Заря" , и съвместно със Симфониета -Враца на 27 Декември във Враца от 19:00ч. в Градската концертна зала.
Всяка една от Коледните песни в програмата са подплатени от различната интерпретация на Васил Петров с неочаквани музикални нюанси. Забавните Коледни мелодии са развити в суинг и джаз аранжимент, докосващи балади и красиви валсове.
В програмата са включени популярните хитове „Rudolf the Red nosed Reindeer", " White Christmas" , "Let it snow", " Santa Clause is coming to town", "Blue Christmas", "Jingle Bells", Have yourself a Merry Little Christmas" , "Ave Maria" , Winter Wonderland" , "The Christmas songs" и авторски Коледни песни на Васил Петров.
Билетите са вече в подажба!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.