• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Васил Василев: СЕТА е поредната катастрофа, която ще се стовари върху икономиката ни

Васил Василев: СЕТА е поредната катастрофа, която ще се стовари върху икономиката ни

/КРОСС/Търговското споразумение между ЕС и Канада няма да донесе нито една реална полза за България. Това коментира в предаването „Добър ден, България" на Радио „Фокус" председателят на фондация „Братя Василеви" Васил Василев.

„Това е поредната катастрофа, която ще се стовари върху нашата държава, върху икономиката ни, върху земеделието ни и в крайна сметка върху народа", посочи той.

„Ние си даваме сметка, че най-важните решения за България се вземат от Брюксел и си задаваме въпроса, защо ги избираме тези хора в правителството, и в Народното събрание, след като не те вземат решенията", изтъкна Василев.

По думите му държавният ни суверенитет изчезва напълно, след като с влизането в сила на споразумението, не само Брюксел, но и всяка една от големите транснационални корпорации ще имат предимство пред българското законодателство. По повод съгласието на белгийската провинция Валония да подпише споразумението, след като първоначално отказваше, Василев коментира, че Валония е изтъргувала своето присъединяване към СЕТА.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Българската мафия трепери от това споразумение.

28.10.2016 01:17:49

Sin

Глупости. Ще се увеличи вносът, а ще паднат цените на кленовия сироп, примерно. А България може много да увеличи износа си в Канада, където много ценят био продуктите ни от селското стопанство и хранителната промишленост. Ерго, мутренските монополи няма да спечелят. А това е също много добре !

27.10.2016 16:07:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.