• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Румен Петков: Весела Лечева е лицето на радикалната промяна, от която Велико Търново се нуждае

Румен Петков: Весела Лечева е лицето на радикалната промяна, от която Велико Търново се нуждае

/КРОСС/ "Велико Търново се нуждае от радикална промяна, защото от 6-7 години градът няма кмет, а изпълнителен директор", заяви лидерът на АБВ Румен Петков, който дойде в старата столица, за да подкрепи кандидата за кмет на Коалиция БСП за България", АБВ и "Движение 21".

"Великотърновци трябва да гласуват за Весела Лечева, защото тя в прекия и преносния смисъл е точен човек. Тя е от хората, които могат да казват "не". Весела не е от хората, които страдат от илюзорното усещане, че знаят и могат всичко. Сутрин тя не се събужда с идеята да обещае всичко на всички. Весела е почтен човек и когато прави нещо, го прави със съзнанието, че то е полезно, а не да се обкичва след това с него. Весела е човек, за който "аз" върви след "ние"", заяви Петков. Според него Коалиция "БСП за България", АБВ и "Движение 21" е направила силна листа, която излъчва перспектива.

Всичко, което трябва да знаете за: Местни избори 2019 „След толкова срещи с хора и общности, разбрах, че посредствеността ни е обзела и ние се задоволяваме с много малко. А всъщност седим на дъното. Днес Велико Търново е град под средното ниво по икономически растеж и развитие и това е обидно за великотърновци. Няма ясна програма за икономическо развитие, за опазване на културно-икономическото наследство, няма стратегия за туризма, а това е основният отрасъл тук. Хората вече нямат надежда, че нещо може да се промени, защото действията са имитация на действия. Много фойерверки и заря, а няма асфалт, водопроводи, канализация, а живеем в 21 век. Да, кметът не решава с декрет вдигането на доходите, но те идват с качествените инвеститори", коментира Весела Лечева.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.