• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Билетите за единствения в света 3D концерт VIVALDINO са в продажба от днес

Билетите за единствения в света 3D концерт VIVALDINO са в продажба от днес

/КРОСС/Билетите за грандиозното и единствено по рода си 3D шоу с виртуозни музиканти VIVALDIANNO, което ще разтърси Арена Армеец на 9 декември, от днес са в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на компанията. Пасовете за спиращото дъха събитие, към което има огромен интерес от страна на родната аудитория, са на цени между 40 и 70 лв., както вече бе обявено от организаторите Moko Solution.

Концертът у нас, част от световното турне на VIVALDIANNO, ще запознае българската публика с необикновената съдба на гениалния италиански композитор Антонио Вивалди. Историята на автора на "Годишните времена" е разказана по нов и вълнуващ начин чрез умело вплитане на класическа музика с модерни елементи, а визуалните 3D ефекти и светлинното шоу допринасят за цялостното разтърсващо усещане. Бароковата атмосфера е обрисувана още с помощта на завладяваща съвременна хореография.

Уникалното в спектакъла са двата огромни мултимедийни екрана, които се намират пред и зад сцената. Между тях е позициониран оркестър, в чийто състав влизат световноизвестни музиканти. Сред тях е и интернационалната сензация Тина Гуо. Виолончелистката с характерно отличително звучене комбинира класическа музика с модерен рок и електронни елементи. Автори на 3D шоуто са чешкият музикант и продуцент Майкъл Дворжак и виртуозният цигулар Ярослав Свечени.

VIVALDIANNO ще се проведе 9 декември в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор на грандиозния концерт е Moko Solution. Актуална информация за шоуто може да намерите на официалната страница на събитието: Vivaldianno - първият 3D концерт в България - Официално събитие.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.