• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Влада Томова със специален концерт на 22 ноември

Влада Томова със специален концерт на 22 ноември

/КРОСС/ Българската певица, живееща в Ню йорк - Влада Томова ще представи специален, бутиков концерт в София на 22 ноември в "Студио 5". За феновете и приятелите си в България тя е подготвила пъстра програма от любимите си авторски парчета, музика от проектите "Балкански Приказки" и "Лазарската роза" и много други. Интересна и нетрадиционна, водена от любовта си към България и любопитството си към света, Влада Томова ще представи и новото си видео към песента "SING OUT LOUD". Видеото е заснето в Куба по-рано тази година и типично в неин музикален стил представлява смесица от различни култури, прекрасна емоция и енергия, автентични пъстри кадри от днешна Хавана и много усмихнати лица.

След премиерата на "SING OUT LOUD" в София, певицата ще представи песента и в Хавана (Куба) в голям самостоятелен концерт, който е планиран за следващата годинa. Влада Томова е единствената българска изпълнителка до сега, която има специална покана да изнесе концерт в рамките на най-големия музикален форум в Куба - "Куба Диско" /Кубинските Грамита/. Престижното събитието ще се проведе в средата на май 2018 г., а в рамките на десет дни в него ще бъдат представени най-доброто от кубинската музикална сцена и сценична индустрия. Концертите от програмата e се случват в някои от култовите зали в Хавана, а на тях ще присъстват много и видни гости и изпълнители от цял свят.

Преди да омае публиката в Хавана, магнетичният глас на Влада ще прозвучи първо в София - на 22 ноември в "Студио 5" от 18.30 ч. С нея на сцената ще бъдат музикантите - Стефан Стойков - китари, Нез Ибишева - цигулка, Магдалена Петрович - челo, Николай Николов - гъдулка, Димитър Карамфилов - контрабас, Петър Йорданов "Бъни" - перкусии. С огромно уважение към традицията и фолклорът и едновременно в крак с настоящето, вокалното творчество на Влада Томова с лекота и финес намира своето специално място в душата на съврменния човек. Чаровната изпълнителка обещава да подари прекрасно настроение и страхотна енергия на гостите си в "Студио 5" в ноемврийската вечер. Няма да липсват и изненади, които ще станат известни малко преди събитието.

Билетите се пускат в продажба от днес /10 октомври/ на място в клуб "Студио 5" (вход А3 на НДК), в системата на Ticketlogic.bg и Дюкян Меломан (ул. 6-ти септември 7А) на цена 10 лв. Телефон за резервация в "Студио 5":
0887 934335.

Следвайте Влада Томова във Facebook - ТУК.

Можете да се присъедините към събитието - ТУК.

Чуйте Влада - тук и ТУК.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.