• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Киев наложи санкции на Владимир Путин

Киев наложи санкции на Владимир Путин

/КРОСС/ Говорителят на Върховната рада на Украйна Владимир Гройсман подписа постановление с препоръка на Съвета за национална сигурност, да бъдат наложени персонални санкции на президента на Руската федерация Владимир Путин, съобщи руският телевизионен канал „Звезда".

Документът бе изложен в официалния сайт на украинския парламент и е утвърден от 35 лица. Причината за санкциите е „незаконното задържане под стража" на украинския пилот Надежда Савченко.

Освен руския президент в украинския санкционен списък фигурират имената на първия заместник на президентската администрация Вячеслав Володин, на съветника на президента Владислав Сурков, председателя на Държавната дума Сергей Наришкин, на директора на Федералните служби за сигурност на Русия Александър Бортников, началника на Следствения Комитет на РФ Владимир Маркин, а също на лидера на руската делегация в ПАСЕ и председателя на комитета в Държавната дума по международни въпроси Алексей Пушков и др.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Емил СТЕФАНОВ

Не успяха да свалят самолета му и останаха само санкциите...

28.04.2015 10:27:57

Анонимен

Да бъде разпънат на кръст Фюрера вова .Това заслужава

27.04.2015 19:26:46

Анонимен

На времето американските банки спонсорираха Хитлер, после като видяха че руснаците ще стигнат Париж и побързаха да се включат в подялбата!....Сега спонсорират фашистите в Киев! Какяво ще стане, когато Порошенко няма да им е полезен повече? ................................................................................Невероиятно положение, американците живеят на гърба на целия свят, грабят отвсякъде, а у нас се намират лизачи да им припяват, включително правителството!

27.04.2015 19:04:16

Анонимен

Много правилна постъпка ! Сегодня только сумашедший можень жить с этом сволочь ! А и никой вече не ги иска тези Московски сатрапи, ... да почиват в мир...!

27.04.2015 15:27:20

Анонимен

Много правилна постъпка ! Сегодня только сумашедший можень жить с этом сволочь ! А и никой вече не ги иска тези Московски сатрапи, ... да почиват в мир...!

27.04.2015 15:27:10

Анонимен

безмозъчни същества ,а после искат да живеят с тях

27.04.2015 15:20:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.