• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

ВМРО прие предложението на НФСБ и напусна Бареков

ВМРО прие предложението на НФСБ и напусна Бареков

/КРОСС/ "Ръководството на ВМРО - Българско национално движение отчита историческата възможност за създаване на обединен Патриотичен фронт с НФСБ и други патриотични партии и организации. Отдавнашна теза на ВМРО е, че патриотичните формации в България трябва да се обединят. " Това се казва в съобщение на партията до медиите.

Според ВМРО едно такова патриотично обединение би се превърнало в незаобиколим обществено-политически фактор в България.

Ръководството на партията единодушно е решило да приеме предложението на НФСБ за създаване на Патриотичен фронт, който да работи за защита на българските национални интереси.

Същевременно се прекратява участието на ВМРО в коалицията с „България без цензура", Земеделски народен съюз и движение „Гергьовден".

"Ръководството на ВМРО призовава всички честни българи за обединение на идващите избори, за да бъде прекратен престъпният грабеж, довел България на прага на национална катастрофа и за да бъде извадена антиконституционната партия ДПС от властта", призовават от партията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

БСП, като парясница, зарязана от ДПС, създават "ново" ПАРИЧНО (а не патриотично) червено ОФ-цукало, в което да се влеят всички остатъчни ексременти от статуквото: ДС-агенти и фатмаци с полковнишки и генералски пенсии, крадливи ТеКеЗеСа-ри, побългарени от БКП прасеобразни ДС-"войводи"-албиноси и кенеф-патриотари от всякакъв тип! С надежда Боко да се "влюби" в "новото" парично ОФ-цукало, а не в ДПС в следващия парламент!

25.07.2014 05:39:12

дядо

Kомиксът ББЦ няма да изкара и една година. Само временни явления, аман вече - то не беше НДСВ, герб, ббц....

24.07.2014 16:40:29

Дудук

Тези ВМРО са страшни слънчогледи и бояджии, жалка история. А Дудука набързо сдаде багажа и е бита карта рано-рано!

24.07.2014 16:40:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.