• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Технологиите на Dell осигуряват хиперконвергентно инфраструктурно сертифициране за платформата SAP HANA®

Технологиите на Dell осигуряват хиперконвергентно инфраструктурно сертифициране за платформата SAP HANA®

/КРОСС/ Dell Technologies обяви, че HCI устройствата Dell EMC VxRail, задвижвани от сървърите VMware vSphere и VMware vSAN, са сертифицирани от SAP за платформата SAP HANA®. Сертификатите, както за VxRail, така и за софтуерът Vmware са рефлектирали върху продължаващото лидерство на VMware и Dell EMC в развиващата се с бързи скорости HCI индустрия.

Според последните проучвания от IDC1, Dell Inc. отново е лидер в областта на хиперконвергентни системи с дял от 28.8% за второто тримесечие на 2018 година, въз основа на ръст от 95.2% на годишна база. Водени от успеха на Dell EMC VxRail, растежът при Dell надминава този на индустрията, който е нараснал с 78.1% до 1.5 милиарда долара в продажбите за същото тримесечие. За същия период, VMware е бил номер 1 в хиперконвергентни системи, според собствениците на HCI software с 34.1% дял от приходите, което показва най-големия ръст за годината с 96.7%.

Dell EMC VxRail е единственият в индустрията, завършен и напълно интегриран HCI продукт с Vmware, управляван от VMware vSphere, VMware vSAN, както и предварително тествания и конфигуриран Dell EMC PowerEdge сървър. Тези устройства са най-лесният и бърз начин да се опрости VMware за HCI с безпроблемна интеграция на вече съществуващите VMware инструменти. VxRail предлага простота на управление на жизнения цикъл с рентабилни HCI решения, които предоставят множество опции за изчисления, памет, съхранение, интернет мрежа и графики, за да отговорят на всякакви нужди и да обхващат широк диапазон от приложения.

„Клиентите могат да получат оперативните предимства на една напълно конвергентна инфраструктура, от водещи търговци на хиперконвергентните системи, Dell EMC и VMware, за да подпомогнат техните критични и чувствителни към работата на SAP HANA среди“, заяви Санджай Понън, директор клиентски операции към VMware.

VMware се гордее да работи с водещата компания за приложения в света, SAP, за да осигури по-сигурна и гъвкава дигитална основа, за да помогне на клиентите си да постигнат устойчиво конкурентно предимство.“

Dell EMC VxRail прави IT трансформацията с HCI възможно най-лесна за потребителите, за да може да я приемат и работят с нея“, заяви Джил Шниорсън, старши вицепрезидент и генерален директор, Dell EMC VxRail. „Тъй като потребителите все повече използват VxRail за работата си с центрове за база данни, тази сертификация прави VxRail отлично HCI решение за потребителите на SAP HANA.“

SAP от дълго време си партнира с VMware и Dell EMC, и заедно позволихме на потребителите да трансформират бизнеса си“, каза Мартин Хайзиг, SAP HANA Technology Innovation Network. „Днешните новини подчертават размерите на технологиите, а Dell Technologies и SAP предлагат възможност на компаниите да оптимизират техните SAP решения с по-голяма гъвкавост, висока надеждност, по-ниски разходи и лесна доставка.“

VMware HCI управлява огромен ресурс от критични апликации

Софтуерът на VMware създава интегрирана дигитална основа, която поддържа апликациите и услугите по начин, трансформиращ бизнесът и индустрията.

Сертификацията отваря възможности за още по-лесна работа и намаляване на разходите, когато се отнася за работа, включваща изкуствен интелект (AI), машинно обучение (ML), Big Data, цифрова архитектура, централни бази данни, както и ключови и 3D графики. Ползата ще бъде насочена към клиентите, които търсят комбинация от VMware vSphere High Availability и Fault Tolerance функции. Към днешна дата повече от 60% от vSAN потребителите споделят, че работят с критични апликации като SAP NetWeaver® ,SQL Server, Oracle, поради нарастващото количество от работа с Big Data в техните HCI  среди.

Процесът на SAP сертифициране удостоверява VMware vSphere и vSAN софтуерът в производството както за разгърнатите Scale Up и Multi-VM модели в семейството на Intel® Scalable Xeon® Processor, благодарение на сътрудничеството между VMware and Virtustream, които сега поддържат SAP HANA среди с до 6TB виртуални машини от сървъри с четири гнезда.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.