• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Русия разполага с имената на украински военни, виновни за смъртта на мирни жители

Русия разполага с имената на украински военни, виновни за смъртта на мирни жители

/КРОСС/ Следственият Комитет (СК) на Русия разполага с информация за над 40 украински военни, виновни за смъртта на мирното население в югоизточна Украйна и военните престъпления, съобщи ИТАР-ТАСС, позовавайки се на заявлението на ръководителя на СК Александър Бастрикин.

„Ние активно работим по установяването на конкретните изпълнители на военните престъпления и престъпленията срещу човечността, нарушенията на правата за водене на военни действия. Известни са ни имената на над 40 украински военнослужещи в средно звено: командири на бригади, на батальони и роти, на артилерийски групировки, а също пилоти, които са провеждали обстрели на жилищни квартали и мирни населени места в Украйна", заяви главата на СК на Русия.

„Ние ще намерим всички онези, които имат отношение към смъртта на мирно население и към нарушаване на нормите на международното право. Те ще отговорят за действията си заслужено. Нашето управление (за разследване на военни престъпление в Украйна) ще работи, докато не бъдат установени всички виновни в престъпленията спрямо мирните граждани на Украйна", категорично заяви Бастрикин.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Цяла източна Украйна (кък ти звучи украйна, а?,като на края на русия, нали? или ше викаме на черното бяло? близки ли ти звучат езиците им, а? нещо като българския и македонския, нали?) е руска, това е! САЩ ще са поредните които горчиво ще съжаляват, че се ровят в бърлогата на мечката! Само дано разума в ЕС надделее и да не се опарим и ние.... още тая зима като за начало... ако питаш Нюланд дали и дреме за една студена зима в Европа - знаеш отговора - фак ди и ю! нали

25.07.2014 12:58:56

Анонимен

А, на руснаците пресичали границата и обстрелвали Украйна, а на стрелците, изстрелвали ракети по летящи обекти - разполагате ли с имената им, въшкарнико ? Подпалвате и водите една мръсна война, но бедите и последиците няма да ви подминат !

25.07.2014 11:47:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.