• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Стотици награди очароваха участниците на „Еврофутбол“ по време на Световното

Стотици награди очароваха участниците на „Еврофутбол“ по време на Световното

/КРОСС/ Стотици награди очароваха участниците на „Еврофутбол“ по време на Световното първенство по футбол в Русия по Черноморието. Именно в дните от 14.06. до 15.07.2018 г. българският букмейкър организира промоция в над 80 пункта по родното крайбрежие и зарадва своите най-истински клиенти със стилни подаръци.

Ключодържатели, шапки, грил-сетове и топки – истинска реплика на модела Telstar, с който се изиграха всички двубои от Мондиала, бяха само част от емоциите по време на мачовете в Русия. И не само това – феновете имаха възможност да проверят своите футболни познания чрез специално създаденото приложение. Изненадващо или не – подарък имаше за всеки, дори и да не знаеше верния отговор на въпроса.

                 

Много настроение в букмейкърските пунктове осигуриха и прекрасните момичета на „Еврофутбол“, които в продължение на 31 дни кръстосваха от Кранево на север до Ахтопол и Царево на юг.

Може би най-силните емоции бяха в последните два дни – в събота на 14.07.2018 г., по време на спора за бронзовите медали, когато хората в пункта на ул. „Добруджа“ №3 в Шабла тестваха своите знания и в неделния ден по време на финалния сблъсък между Франция и Хърватия.

                  

Десетки футболни почитатели на ул. „Солун“ № 2, „Македонски дом“ във Варна си тръгнаха с наградите от промоцията на „Еврофутбол“ – истинска гаранция за вълнуващо лято за всички тях!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.