• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

LG Electronics и NAVER създадоха "омнитаскинг" браузър

LG Electronics и NAVER създадоха "омнитаскинг" браузър

 /КРОСС/  LG Electronics (LG) и NAVER, най-големият доставчик на търсачки в Южна Корея, създадоха Whale, браузър оптимизиран за употреба с LG Dual Screen, който вдига летвата на мултитаскинга.

Whale е базиран на браузъра на Google Chromium и поддържа функцията, която NAVER наричат „омнитаскинг“. Тя представлява способността за изпълнение на няколко различни задачи по едно и също време на един и същ екран. Whale поддържа функцията за разделен екран с настройка, позволяваща браузването в два сайта в един таб. Заедно с LG Dual Screen, Whale позволява превключването от един екран в друг да се случва още по лесно. Всички, които обичат да пазаруват онлайн, ще могат да боравят с главното меню на избрания сайт, докато четат описанието на продукта на другия екран. Потребителите на Whale, които използват повече от един език могат с лекота да търсят и преглеждат любимите си новинарски сайтове в два различни езика по едно и също време.

LG отдавна търси начини за оптимизиране на потребителското преживяване на своите Dual Screen устройства, представени за първи път с LG V50ThinQ 5G. Плановете са устройствата, които поддържат тази функционалност, да се увеличат, започвайки още от IFA 2019, където LG ще представят най-новите си смартфони, с LG Dual Screen оборудвани с NAVER Whale.

„Потребителите изискват развитието на LG Dual Screen технологията заради изключителното удобство, което им осигурява“, каза Чанг Ма, старши вицепрезидент за продуктовите стратегии в LG Electronics Mobile Communications Company. „Партньорството ни с NAVER е само началото на много по-голяма експанзия на Dual Screen екосистемата и още един знак за нашата отдаденост на това, да осигурим за потребителите си по-богато и диференцирано мобилно преживяване“, допълни още той.

Елегантното „омнитаскинг“ преживяване е нещо, което потребителите, навсякъде, искат и ценят, затова се целим в световния пазар, когато става дума за NAVER Whale“, заяви Хйо Ким, ръководител на NAVER Whale екипът. „Стратегически партньори, каквито са LG ще ни помогнат да достигнем потребителите в цял свят с Whale, който се очаква да поддържа още повече езици, до края на годината“, допълни още той.

Присъединете се към IFA 2019 в Берлин, от 6-ти до 11-ти септември, където ще бъдат представени най-новите смартфони на LG подобрени с NAVER Whale.

Можете да следите всичко, което се случва с LG на най-големият технологичен форум в Европа в социалните мрежи с хаштаг # LGIFA2019. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.