• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Wizz Air обяви програма за пилоти курсанти от септември 2015

Wizz Air обяви програма за пилоти курсанти от септември 2015

/КРОСС/ Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, обяви нов 5-годишен партньорски договор с две авторитетни организации за летателно обучение за предоставяне на пилоти курсанти на авиокомпанията. Курсовете ще започнат от септември 2015 г. и първоначално ще включва до 40 курсанти годишно. Подготовката им ще бъде съгласно рамките на регламентите на EASA и включва обучение за интегрирано ATPL управление, комбинирано с квалификационен клас за тип Airbus A320.
Следвайки конкурсното начало и процеса на оценяване Wizz Air избра CTC Aviation и Central European Flight Academy за провеждане на това обучение. Завършилите ще учат и развиват умения, които са свързани и насочени към оперативните нужди на Wizz Air в подкрепа на забележителния растеж на авиокомпанията, с високо качество ко-пилоти, обучавани на пълно работно време, както пилотите. Програмата за кадет ще даде възможност на завършилите да се присъединят към авиокомпанията директно като ко-пилоти на Airbus А320 в мрежата на WIZZ след завършване на цялостно обучение. Ко-пилотите имат отлична възможност за кариерно развитие до ранк капитан, след набиране на необходимите години опит в авиокомпанията.
Wizz Air ще предостави гарантирана работа (в зависимост от постигнатия професионализъм) при успешно завършване на обучението, като по този начин подпомага курсистите да имат достъп до необходимото финансиране за програмата. Тази гаранция сама по себе си е рядкост в авиационната индустрия и знак за ангажимента на авиокомпанията за намиране на най-високо качествените пилоти на пазара.
Дейвид Морган, ръководител летателна експлоатация и главен пилот на Wizz Air, каза: "Нашите хора са сърцето на Wizz Air и ние сме щастливи да предложим тази възможност на цяло ново поколение пилоти. Те ще станат част от семейството на Wizz Air и ще имат невероятна възможност да бъдат назначени като втори пилот на нашия флот самолети Airbus A320 и A321, с кариерен потенциал да станат капитани или мениджъри. Това е една вълнуваща глава в историята ни и ние очакваме с нетърпение да намерим нашия талантлив екипаж на бъдещето."

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.