• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Чудовищна нощ превзе "Арена Армеец" за HALLOWEEN на YALTA CLUB

Чудовищна нощ превзе "Арена Армеец" за HALLOWEEN на YALTA CLUB

/КРОСС/Като приказка в реално време премина шоуто за Halloween на YALTA CLUB. Зала „Арена Армеец" се превърна в трибуна за изява на нечувани и невиждани таланти кой от кой по-впечатляващ и креативен. Всички присъстващи се бяха постарали максимално да бъдат в крак с атмосферата и направиха събитието още по-неповторимо и незабравимо от очакваното. За поредна година интересът към него бе забележителен и залата бе изпълнена почти до краен предел.

Изпипана визуализация, ефекти, саунд, светлинно шоу и организация от най-висока класа предоставиха организаторите от YALTA CLUB на своите гости. Над 450 квадратни метра площ от екрани изпълваше залата, което даде пълната възможност на публиката, да се чувства съвсем „като у дома си".

Огромни адмирации заслужават и специалните гости - руските кралици D-queens, които с танцовата си програма пренесоха всички в своя различен свят.

Най-очакван от многобройните си фенове и фенки у нас бе канадската мега-звезда Zombie boy. Още с появата си той буквално прикова интереса към себе си. Защо ли? Защото не всеки ден можеш да видиш някой да се „реже със нож" нали? Но когато говорим за Halloween и YALTA CLUB, и невъзможното става възможно.

Звездата не пропусна да се разходи из всички възможни коридори на сцената и да се докосне до многобройните си почитатели, като наред с това раздаваше целувки и усмивки.

Музикалният акцент в шоупрограмата за загрявка бе поверен на един от резидентите на YALTA CLUB Liubo Ursiny, а специалният подарък за публиката бе така обичаният Victor Calderonе. Както винаги той се раздаде изцяло за своите български фенове и с подбора на музиката за своя сет накара дори „най-страховитите създания" да настръхнат от удоволствие.

Емоциите продължиха до изгрев, когато дори появата на слънцето навън не успя да помрачи настроението вътре. Halloween е само една нощ, но оставя след себе си хиляди спомени до следващия път.

Автор:Ива Пешева 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.