• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Най-добрите ресторанти в Пловдив

Най-добрите ресторанти в Пловдив

/КРОСС/ Храната не е просто нужда, тя е цяло преживяване, изкуство. Правилно подбраните аромати и съставки могат да ни подарят едно неустоимо изживяване. Ако вече ви е омръзнало да се чудите в кой ресторант в Пловдив да похапнете, ние сме ви приготвили една класация с най-добрите заведения в града.

1. Smokini - един модерен и елегантен ресторант, в който можете да се почувствате уютно като у дома си и същевременно да вкусите прекрасните ястия, които биват изработени със свежи съставки и голямо майсторство. Предлага се както традиционно българска, така и международна кухня. Този приключенски ресторант комбинира удивително обслужване с интересна атмосфера и уютен антериор, като, естествено, не пропуска да приготви отлични ястия.

2. Паваж - двуетажно заведение, което се слави не само с превъзходния си дизайн, но и с отличното си обслужване. Тук можете да вкусите традиционни български ястия и да опитате български и чужди питиета.

3. Хемингуей - тук се съчетават вкусове от Франция, България и Италия, за да ви преведат през вкусово пътешествие, което няма да забравите. В ресторанта се предлагат автентични месни деликатеси, като се използват чисто български продукти.

4. Одеон - това е един от най-елитните ресторанти в града, който се намира в хотела, носещ същото име. Стените му се красят от картини на пловдивски художници, а кухнята е изключително авангардна, като можете да опитате и класически, и екстравагантни ястия.

5. Mykonos - това е един типично гръцки ресторант, в който, както вече предполагате, се предлагат традиционно гръцки ястия. Ресторантът ви дава възможност да опитате измежду множество рибни деликатеси. Това заведение също е прочуто с красивия си морски дизайн с гръцки нотки.

6. Атлас - този стилен ресторант силно набляга на елегантността. Разположен е на два етажа, в първия от които стените са от оникс и абаносови клони, а във втория ще намерите множество артистични анимации. Тук се съчетават класически европейски ястия с традиционно българска кухня, за да се намира по нещо за всеки.

7. Сол и пипер - в този удивителен ресторант се предлага огромно разнообразие от международни ястия, като не бива забравена и българската кухня. Можете да опитате множество неустоими храни, като например зелеви сърми, блюда с октоподи и омари, телешки стек със запечени зеленчуци и много други.

8. Gusto - една сбъдната мечта за всички почитатели на пицата. Тя е в основата на тяхното меню, но освен нея се предлагат и средиземноморски и италиански ястия. Специалната им пица се приготвя от италиански продукти с високо качество и удивително тесто. Други превъзходни ястия, които да опитате тук, са пастата и лазанята. А архитектурата и дизайнът на ресторант Gusto също са незабравими.

9. Porky's BBQ - още едно чудесно предложение, което ще замае главите на почитателите на барбекюто. В топлата и уютна атмосфера на ресторанта можете да се отпуснете и да опитате разнообразните специалитети или дори да изберете цяло печено прасенце.

10. Поко Локо (Poco Loco) - мексиканско-италиански ресторант, който е силно специализиран в кухните на тези две страни и предлага неустоими специалитети. Освен това в това заведение можете да похапнете домашен десерт. Не са за пропускане пастата с морски дарове, класическата карбонара, таковите и тортилята. Въпреки че ресторантът е с непретенциозен дизайн, той определено може да се похвали с кухня, която ще насити и най-претенциозните клиенти.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.