• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Звездата от Народният театър Иван Юруков представя първият си моноспектакъл “Пилето, което казва ку”

Звездата от Народният театър Иван Юруков представя първият си моноспектакъл “Пилето, което казва ку”

/КРОСС/ Комедийното представление се играе на 8 и 26 май в Нов Театър НДК

Един от най-харесваните и популярни наши актьори от театралната сцена и телевизионният екран - Иван Юруков ще зарадва многобройните си фенове с най-новото си творение - комедийния моноспектакъл "ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ". На 8 и 26 май "странната птица" ще кацне точно в 19.30 ч. на сцената на Нов Театър НДК.

Билети за представленията можете да намерите в системата на Eventim.bg и още в Билетен център в НДК, Билетна каса на "Арена Армеец", Orange, бензиностанции OMВ, Български Пощи, магазини Технополис. Цената им е от 12 до 14 лв.

Преди броени дни, актьорът бе номиниран за "Аскеер" в категорията главна мъжка роля за блестящата си игра в премиерната постановка на Народния театър "Майстори" - за ролята на майстор Найден. В "ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ" актьорът отново вдига летвата пред себе си, представяйки чудесно най-различни цветни и страстни персонажи и влизайки най-вече в ролята на нощният пазач, който всъщност говори с Пилето, което казва ....КУ.

"Моноспектакълът е може би най-висшата театрална форма и огромно предизивкателство за актьора" - споделя вълнението си Иван Юруков. "Щастлив съм, че се реших на тази крачка и съм благодарен на хората, с които осъществихме "Пилето..." достойно". Моноспектакълът е създаден по сборниците с разкази „Малкото име на дните" и „Тиква!" на Александър Урумов, който пише сценария. Музиката е на Михаил Шишков-баща, а самият Юруков е и режисьор на представлението.

Последвайте "ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗА КУ" във Facebook - ТУК.

Билети за представленията на 8 и 26 май в София можете да намерите - ТУК.


Преди датите в София "ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗА КУ" ще стъпи в Благоевград на 27 април на сцената на ДТ"Никола Вапцаров" и в Петрич на 28 април в читалище "Братя Миладинови".

Този сезон можете да гледате Иван Юруков и в спектаклите на Народния театър - „Майстори", „Добри хора", „На ръба", „Хъшове", „Хамлет", „Вишнева градина", „Ревизор", „Полет над кукувиче гнездо", „Идеалният мъж", както и в „Червено" в Театър 199.

Освен тазгодишната сериозна номинация за "Аскеер" за главна мъжка роля в "Майстори", до сега актьорът е номиниран за "Икар" за главна мъжка роля в „Лов на диви патици". Има и още три номинации за "Аскеер" за „Лов на диви патици", „Бягащи странници" и „Лекар по неволя". Удостоен е с награда от Министерство на културата за постигнати високи творчески резултати и принос в развитието на българската култура през 2008 г.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.