• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития на 13 февруари

Предстоящи събития на 13 февруари

/КРОСС/***
София.
От 9.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 10.30 ч. в Интер Експо център министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие 37-ото издание на Международното изложение „Ваканция и СПА Експо" в София.

***
София.
От 14.30 ч. в зала 248 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" министърът на културата Боил Банов ще отговаря на актуални въпроси, отправени от членовете на Комисията по културата и медиите.

***
София.
Oт 15.30 ч. в сградата на МОСВ на бул. „Мария Луиза" 22 министърът на околната среда и водите Емил Димитров ще представи Националния координационен център.

Събитието ще се състои утре, 13 февруари (четвъртък), от 15.30 ч. в сградата на министерството на бул. „Мария Луиза" 22.

Поканени са и народните представители от парламентарната Комисия по околната среда и водите.

***
София.
От 9.30 ч. 15-ти състав на Софийски градски съд ще разгледа дело срещу Ясен Х., подсъдим за убийството в кв. „Хиподрума".

***
София.
От 9.30 ч. 5-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Калоян Преждаров и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. 9-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Илия Стоилов и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 ч. в сградата на БТА ПП МИР и ПП АБВ инициират експертна конференция за машинното гласуване и изборното законодателство.

***
София.
От 10.00 часа във Военна академия „Г. С. Раковски", зала Раковски президентът на КНСБ Пламен Димитров ще проведе поредната лекция от цикъла MASTЕRCLASS WORK 4.0 пред учащите във Военна академия.


***
София.
От 11.00 ч. в залата за пресконференция на СБЖ извънредният и пълномощен посланик на Държавата Палестина Н.Пр. д-р Ахмед Ал-Мадбух ще даде пресконференция по повод инициативата на Тръмп за мирния процес в Близкия изток.

***
София.
От 11.30 ч. в зала 2 на 4 етаж на Съдебната палата ще се проведе брифинг във връзка с реализирана операция на Софийска районна прокуратура и Дирекция „Вътрешна сигурност" на МВР, при която са задържани двама служители на столичната полиция.


***
София.
От 12.15 ч. в Интер Експо Център ще се състои пресконференция на гръцкия зам.-министър на вътрешните работи по въпросите на областите Македония и Тракия Теодорос Караоглу.

***
София.
От 14.00 ч. 7-ми състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Анжело Веселинов и група за организиране и ръководене на престъпна група.

***
София.
От 14.00 ч. 19ти състав на Специализирания наказателен съд ще проведе дело срещу Петко Стоянов за кумулиране на наказанията.

***
София.
От 18.30 ч. в Литературен клуб на Столична библиотека ще гостува най-младият поет на месеца досега, който е и най-младият носител на наградата „Орфеев венец" (2019) - Иван Ланджев.

***
София.
От 19.00 ч. в Литературен клуб „Перото" ще бъде представен сборникът „Сънища" на Виктор Меламед.

***
София.
От 19.00 ч. в ДНК-пространството за съвременен танц и пърформанс ще бъде представен спектакълът „Съвършено розово".

***
София.
От 19.00 ч. в кино „Люмиер Лидл" ще бъде излъчен филмът „Изгубената Витоша".

***
София.
От 19.00 ч. в Културен център на ул. „Веслец" 13 ще се състои прожекция на втората серия на немия шедьовър на Фриц Ланг "Нибелунгите" - "Отмъщението на Кримхилда".

***
Асеновград.
В 10.00 часа в зала 305 на 3-тия етаж в сградата на общинската администрация ще се проведе среща между ръководството на Асеновград и кметовете по населените места в общината.

***
Благоевград.
От 8.30 ч. във фоайето на община Благоевград ще се проведе благотворителен базар в помощ на Лъчезар Димитров от Благоевград.

***
Благоевград.
От 19.00 ч. във фоайето на зала „Яворов" Езикова гимназия ,,Акад. Людмил Стоянов" - Благоевград организира благотворителен концерт и базар в помощ на Лъчезар Димитров.

***
Благоевград.
От 10.15 ч. посланикът на Франция в България Флоранс Робин ще осъществи работно посещение в предприятието „Монеа" в Благоевград.

***
Варна.
От 09.00 часа, пред сградата на РДПБЗН - Варна на бул. "Сливница", ще се състои церемония по награждаване на служителите на структурата, участвали в овладяването и ликвидирането на пожара в блок 302 в ж.к. "Вл. Варненчик", избухнал на 13 януари тази година, при който бяха спасени 18 души.

***
Варна.
От 13.30 ч. в заседателната зала на втория етаж на ТД Родни Балкани ще бъде проведена инфорамционна среща по проекта за онлайн достъп на обществеността до данни за мониторинга на околната среда и инструменти за данни за Черноморския басейн в подкрепа на сътрудничеството за намаляване на морските отпадъци.

***
Велико Търново.
От 11.00 ч. ще бъде почетена паметта на Трифон Иванов и ще бъде осветен новият футболен терен „Трифон Иванов" - Тренировъчен терен „Трифон Иванов".
***
Велико Търново.
От 12.30 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на общинските съветници от БСП по актуални теми

***
Велико Търново.
От 14.00 ч. в Младежки дом ще се проведе дискусия на ученици от средните училища по проблемите на разпространението на ХИВ/СПИН.

***
Велико Търново.
От 17.30 ч. в изложбени зали «Рафаел Михайлов» ще се състои музикалнопоетичен спектакъл «Вятърът съм».

***
Велико Търново.
От 18.00 ч. в читалище „Искра" ще се състои премиера на постановката „Белите церемонии" от Карлос Фуентес.
***
Велико Търново.
От 19.00 часа в МДТ „Константин Кисимов" ще бъде представен мюзикълът „Вражалец".

***
Видин.
От 17.00 ч., в залата на Симфониета - Видин ще се проведе XXII-то издание на концерт-конкурса "Песен на Св. Валентин".
***
Враца.
От 19.00 ч. в камерната зала на ДКТ ще се състои постановката „Ромео и Жулиета".

***
Габрово.
От 18.00 ч. в зала 3 на Музея на хумора и сатирата ще бъде открита изложбата Нова българска типография 2

***
Горна Оряховица.
От 17.30 часа в ХГ „Недялко Каранешев" ще бъде подредена изложбата „Вино и любов".

***
Добрич.
От 10.40 ч. в Художествена галерия - Добрич ще се проведе работилница за въображение.

***
Карлово.
В 13.00 часа в Историческия музей ще се проведе открит урок с ученици от СУ „Васил Левски", озаглавен „Памет за родния град".

***
Карлово.
От 17.00 часа в зала „Васил Караиванов" ще бъде представен ръкописът „Кой предаде Левски?", ще се проведе и среща-разговор с Румен Манов и проф. Пламен Павлов.


***
Кюстендил.
От 10.30 часа в Института по земеделие ще бъде открит ден за добри практики в овощарството.

***
Кюстендил.
От 17.00 часа в читалище „Братство" ще бъде открита съвместна изложба на класовете по изобразително изкуство към читалището.

***
Ловеч.
От 10.00 ч. в заседателната зала на Община Ловеч Общински съвет - Ловеч ще проведе заседание.

***
Пловдив.
От 9.00 ч. в зала номер 9, 20-ти наказателен състав на Районен съд - Пловдив ще разгледа делото срещу Л. К. - Д., обвинена от Софийска районна прокуратура за престъпление по чл.286, ал.1, пр.1 от НК.

***
Пловдив.
От 9.00 ч. в 10 зала на Окръжен съд - Пловдив ще бъде разгледано дело срещу подсъдимата В. Х.

***
Пловдив.
От 9.30 ч. в зала 1, 8-ми наказателен състав на Районен съд - Пловдив ще разгледа дело срещу А. Г., обвинена за извършени от нея престъпления по чл.210, ал.1, т.5, вр. с чл.209, ал.1, вр.чл.26,ал.1 и престъпление по чл.209,ал.1, вр.чл.26,ал.1 от НК.

***
Пловдив.
От 13.00 ч. в 10 зала Окръжен съд - Пловдив ще разгледа дело срещу подсъдимия Е. С.

Свищов.
От 11.00 ч. в Първото българско народно читалище „Еленка и Кирил Д. Аврамови" ще се проведе тържествен концерт по случай 135-ата годишнината от създаването на първото държавно търговска гимназия.
***
Смолян.
От 10.00 часа в зала 201 на Областната администрация ще се проведе информационна среща със земеделски стопани от областта.
***
Стара Загора.
От 18.00 ч. в Регионална библиотека „Захарий Княжевски" ще бъде прожектиран фирма „Момчето си отива".

***
Стара Загора.
От 19.00 ч. в Драматичен театър - Стара Загора ще бъде представен спектакъл „Чичовци".

***
Хасково.
От 11.00 часа в зала "Марица" на Областната администрация ще се състои заседание относно държавния план-прием за учебната 2020/2021 г.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 2 на Областна администрация ще се проведе заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК -Шумен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.