• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Телевизионно утро

Телевизионно утро

/КРОСС/ БНТ, „Денят започва"
Тема: Сагата АЕЦ „Белене" - има ли изход от лабиринта от договори и решения? Отговорът ще търсим от прокуратурата, депутатите и енергийните експерти.
Тема: Битката за „Дондуков" 2 - идеи и аргументи в надпреварата. Кандидат-президентската двойка Красимир Каракачанов и Явор Нотев.
Тема: След поредния побой над ученици - този път в Бургас. Защо децата ни не са защитени от агресия и насилие, докато са в училище?
Тема: Стряскаща статистика - демографската криза се задълбочава! И още - истории от обезлюдените села на България.
Тема: Продължава ли напрежението в лагерa в „Харманли"? При какви условия живеят бежанците?
Тема: Нестандартната история на 25-годишна рокерка, която е сбъднала своята мечта - да изкарва прехраната си като отглежда биволи!
Тема: На финала: митове и легенди за прехода. Гостува Огнян Минчев.

ВTV, „Тази сутрин"
Тема: Защо прокуратурата поиска имунитета на депутата от ГЕРБ Делян Добрев - коментар на Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор.
Тема: С колко е ощетена НЕК заради проекта „Белене" и кой ще поеме отговорността за изгубените милиони - ексклузивно, енергийният министър Теменужка Петкова
Тема: За скандала с ромските стипендии - в кои райони родители се готвят за протест? В студиото: просветният министър Меглена Кунева;
Тема: Иска ли Турция да прекроява границите на Бaлканите? Защо Ердоган говори за Солун, Кърджали и Варна - коментар на проф. Божидар Димитров;
Тема: Кой спечели дебата между Цецка Цачева и Румен Радев по bTV и стопява ли се разликата между основните претенденти за „Дондуков" 2. Анализ на социолога Юлий Павлов
Тема: Да оцелееш в ада на Афганистан - драматичният разказ на рейнджъра Тодор Станков;
Тема: На живо от Харманли: Успокоява ли се обстановката в града след бунта на мигрантите?
Тема: Каква ще е политическата 2017 година и кой ще е новият президент на България - специална прогноза на Алена

Нова телевизия, „Здравей, България"
Тема: Защо Прокуратурата погна и бившия министър от кабинета "Борисов" Делян Добрев?". В студиото по темата спорят депутатите Методи Андреев и Таско Ерменков.
Тема: Защо Прокуратурата погна и бившия министър от кабинета "Борисов" Делян Добрев?". В Битката за новия първи. Веселин Марешки - какви са шансовете му в кандидат-президентската надпревара?
Тема: Защо Прокуратурата погна и бившия министър от кабинета "Борисов" Делян Добрев?". В Бежанци на бунт. На живо - защо мигрантите в Харманли искат да напуснат лагера?
Тема: Защо Прокуратурата погна и бившия министър от кабинета "Борисов" Делян Добрев?". В "Мисия Образование" - Миролюба Бенатова разказва за "закъснелите" ученици от вечерната гимназия.
Тема: Защо Прокуратурата погна и бившия министър от кабинета "Борисов" Делян Добрев?". В "Здравей, България" на гости в кухнята на най-сладкото телевизионно шоу Bake off.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.