• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

18-годишен изнасили и удуши възрастна жена на Никулден

18-годишен изнасили и удуши възрастна жена на Никулден

/КРОСС/ Окръжна прокуратура - Велико Търново задържа за 72 часа извършител на тежко престъпление - изнасилване и последвала смърт на възрастна жена в град Бяла черква.

Прокуратурата е привлякла в качеството на обвиняем 18-годишния Д. Г. за това, че 6 декември т. г. в град Бяла черква се съвкупил със 70-годишната П. С. като я принудил към това със сила, изразяваща се в нанасяне на удари с юмрук в лицето и притискане на устата и носа с ръка. Вследствие на действията на обвиняемият жената се е задушила, в резултат на което е настъпила смъртта й.

Тялото на жената е намерено в дома й два дни по-късно от нейна близка. На 9 декември извършителят на престъплението е задържан.

От събраните доказателства по делото може да се направи обосновано предположение, че Д.Г. е извършил престъплението, в което е обвинен и което се наказва с лишаване от свобода от 10 до 20 години. Поради това Окръжна прокуратура - Велико Търново ще внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Действията по разследването продължаван под ръководството на прокуратурата

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Тази новина защо не е подмесена подобно на горната

"Разгневена съпруга е наръгала мъжа си с нож в Монтана, съобщиха от полицията. До кървавата сцена се стигнало след семеен скандал около 5 часа на 8-ми декември. Разпрата между 38-годишната жена и 45-годишния мъж, с който живеела на семейни начала, прераснала в жесток бой. Тя грабнала кухненския нож и го пробола в областта на белия дроб и бедрото. Раненият е настанен в МБАЛ Монтана с временна опасност за живота. Образувано е досъдебно производство и работата продължава в РУ – Монтана. Случаят е квалифициран като опит за убийство и жената ще бъде изправена пред съда."

10.12.2018 12:16:01

Шекген през крив макарон

Ето това е атестат за качеството на работата на това правителство и неработещата Независима съдебна ВЛАСТ. Никакви писания от Брюкселсите зелници не могат да обърнат дейстителността тук ! Пожарникар, физкултурник, кака цецка и вся остальная команда безхарерници и хрантутници. Защо спряхте да пишете за русенския герой, върнат от германия ? До къде стигна делото и експертизите , протакате за заплати , бонуси и коледни ?

10.12.2018 12:06:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.