• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Panasonic представя нови музикални Hi-Fi системи с впечатляващо звучене и стилен дизайн

Panasonic представя нови музикални Hi-Fi системи  с впечатляващо звучене и стилен дизайн

/КРОСС/Днес Panasonic представи две нови попълнения в продуктовата си гама от аудиосистеми. UA3 и UA4 (с DAB+ радиоприемник) са оборудвани с мощен усилвател, възпроизвеждащ завладяващ звук от уникално оформено стилно тяло. И двата модела предлагат изключително звуково преживяване с 300-ватовата си мощност и изтънчен дизайн, допълнен от характерна дръжка, която олицетворява едно от възможните приложения на аудиосистемите - за домашни и градински партита.
Революционният компактен дизайн от типа всичко-в-едно на UA3 и UA4 осигурява динамичен звук и широки мултимедийни възможности с Bluetooth свързаност и USB порт за възпроизвеждане на звук от смартфон, таблет и други устройства. Bluetooth и USB връзките, и разширените функции за управление на UA3/UA4 дават на потребителя пълен контрол върху озвучаването.
Мощен, експанзивен звук, изпълващ цялото помещение
Въпреки компактните си размери, UA3 и UA4 възпроизвеждат мощен и чист звук, и са оборудвани с пълен набор от функции за парти забавления. Аудиосистемите UA3 и UA4 позволяват на потребителя да възпроизвежда музика от различни източници, включително Bluetooth, USB, CD и радио, и да настройва звука чрез вградения еквалайзер. Благодарение на функцията „Jukebox Request", музиката никога няма да спре.

UA3 и UA4 комбинират различни технологии за възпроизвеждане на мощни и динамични баси. Специалната структура тип пчелна пита на задната част увеличава здравината и стабилността, а трапецовидният корпус и оптимизираният аеродинамичен отвор намаляват резонансите. И двата модела могат да възпроизвеждат много силен и същевременно чист звук с мощни баси.
В допълнение към класическата конфигурация от нискочестотни и високочестотни говорители, Panasonic добавя още два високочестотни говорителя в ъглите, за да могат UA3 и UA4 да възпроизвеждат качествен звук в по-обширна област. Високочестотните говорители от лявата и дясната страна на UA3 и UA4 са насочени навън и напред, като ъглите на четирите високочестотни говорителя и аеродинамичните портове (отляво и отдясно) са специално оптимизирани за създаване на по-добро и равномерно звуково налягане.
Изтънчен дизайн за модерната градска среда
Стилният и компактен хоризонтален дизайн на UA3 и UA4 използва матово покритие на страните за елегантен контраст с красиво очертания горен модул. Атрактивните нискочестотни говорители на UA3 и UA4 са с изключителни звукови възможности и ефектно огледално покритие за още по-модерен външен вид.
Централните бутони имат подсветка, а линията, преминаваща през характерната дръжка, също е осветена. Тези сини светлини разделят черните повърхности, като създават чувство за модерен градски дизайн.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.