• 19 Яну 2022 |
 •  USD / BGN 1.7206
 •  GBP / BGN 2.3375
 •  CHF / BGN 1.8781
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София -5°C

94 350 лв. събра НАП Монтана от продажби на имущество през четвъртото 3-месечие на 2021 г.

94 350 лв. събра НАП Монтана от продажби на имущество през четвъртото 3-месечие на 2021 г.

/КРОСС/ 94 350 лв. са постъпили в бюджета след продажби на имущество на длъжници чрез 39 търга, проведени от НАП Монтана през четвъртото 3-месечие на миналата година. 35 от тях са били с тайно и 4 с явно наддаване.

За същия период са издадени 34 постановления за налагане на обезпечителни мерки, от които 22 запора върху движими вещи и моторни превозни средства и 12 възбрани върху недвижими имоти.

През последното 3-месечие на 2021 г. са реализирани 168 телефонни контакта и 18 срещи с длъжници с цел уточняване начина на плащане на просрочени задължения. Издадени са 4 разрешения за неотложни плащания във връзка с дейността на търговци, на които е наложен запор върху банковите сметки.

НАП препоръчва всяка фирма или физическо лице периодично да проверява онлайн за задължения, дължими към приходната администрация, както и за образувано изпълнително дело. Това става с безплатния персонален идентификационен код (ПИК) в Портала за е-услуги на приходната администрация. 

НАП съветва своите клиенти да погасяват задълженията си, а при вече образувано изпълнително дело да осъществят незабавен контакт с публичен изпълнител. Това е необходимо, защото плащанията по делото трябва да се направят по друга банкова сметка на агенцията. В случай на финансови затруднения длъжникът може да предостави обезпечение и да коментира с публичния изпълнител възможност за краткосрочно погасяване на дълга на части.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2022 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.