• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Sony променя представите за стандартен варио обектив с представянето на ултра-широкоъгълния FE 20-70mm F4 G

Sony променя представите за стандартен варио обектив с представянето на ултра-широкоъгълния FE 20-70mm F4 G

/КРОСС/ Sony променя представите за категорията стандартни варио обективи с представянето на FE 20-70mm F4 G (модел - SEL2070G), който предлага ултра-широк 20-70 mm диапазон в забележително компактен и лек пълноформатен обектив с постоянна бленда F4 в целия диапазон на приближение. С впечатляващо G LensTM качество на изображенията, прецизност при високи скорости, проследяващ AF и интелигентен дизайн за максимална мобилност и функционалност, новият обектив на Sony е създаден за всички автори на съдържание. FE 20-70mm F4 G е идеалният избор, когато искате да заснемате разнообразно съдържание - от влогове и заснемане на филми до портретни и пейзажни снимки.

"Представянето на FE 20-70mm F4 G променя досегашните определения за стандартен варио обектив" каза Ян Салмон Леганьор, Директор Продуктов маркетинг и Цифрова фотография на Sony Europe. "Новият концептуален обектив има невероятен ултра-широк диапазон на приближение от 20мм до 70мм, с който се гарантира истинска многофункционалност. Неговият дизайн е идеален както за снимки, така и за видео, благодарение на високите технологии за обработка на изображенията и високото ниво на функционалност."

Компактен и лек нов стандартен варио обектив, покриващ ултра-широкия диапазон 20-70 mm
С безпрецедентен ултра широкоъгълен диапазон на приближение от 20мм до 70 мм и постоянна бленда F4, FE 20-70mm F4 G предлага изумителни оптични характеристики в забележително компактен и лек обектив благодарение на най-новия дизайн на Sony, за който са използвани XD линейни мотори. В комбинация с компактно безогледално тяло, обективът може да осигури превъзходно качество на изображенията в почти всяка ситуация при всяка фокусна дължина. Отличен избор за снимки с минимално оборудване.

Освен това ултра широкоъгълният 20mm край на диапазона на приближение позволява да поддържате широк зрителен ъгъл, докато снимате видео със съотношение на формата 16:9 или 2.35:1.

Изключително качество на изображенията, гарантирано с логото G Lens
Новият FE 20-70mm F4 G предлага зашеметяващо качество на изображенията и великолепно красиво боке, както може да се очаква от всеки обектив с логото G Lens.

Благодарение на най-новите технологии на Sony, новият обектив може да се похвали с уникално G Lens качество на изображенията в учудващо компактно и леко тяло на обектива. С два АА (усъвършенствани асферични) елемента, един асферичен елемент, три ED (изключително ниска дисперсия) елемента от стъкло и един ED асферичен елемент, този обектив е шедьовър на оптичния дизайн и коригира едновременно и хроматичните, и сферичните аберации за много високи оптични характеристики в целия диапазон на приближение. Оптимизираните покрития осигуряват допълнителна защита от нежелани отблясъци при силна светлина, още по-добър оптичен дизайн, изключителен контраст и ясно изображение.

Благодарение на пълноформатните сензори се постига красив боке ефект, който се подсилва от вложената кръгла диафрагма с 9 ламели и оптимално настроена сферична аберация. Всичко това ви помага да създавате впечатляващи, запомнящи се кадри.

Късото минимално фокусно разстояние на FE 20-70mm F4 G позволява лесно да маневрирате между обектите, като например малки цветя, за да намерите идеалния ъгъл (0,3 метра в най-широкия край и 0,25 метра в телефото края на диапазона на приближение при използване на AF) . Максималното увеличение е 0,39x за динамични, детайлни близки планове.

Максимално добри характеристики на AF за снимки и видео
Фокусната група на обектива се задвижва от два от най-новите модели линейни XD мотори на Sony, които осигуряват ефикасно задвижване за бързо и тихо фокусиране с ниски нива на вибрации. Ефикасността на задвижването е подобрена значително спрямо предходни модели , което води до 60% увеличение на скоростта на AF , а тъй като проследяването е с около 2 пъти по-добри характеристики в сравнение с предходни модели , вече можете да проследявате движещи се обекти винаги надеждно и прецизно. Получавате надеждно проследяване при серийни снимки на бързо движещи се обекти при скорости до 30 кадъра в секунда с тяло AlphaTM 1 и можете да правите плавни видео записи, дори и когато записвате с висока кадрова честота.

Видео характеристики, създадени за по-ясни изображения
FE 20-70mm F4 G използва най-новите технологии при обективите, за да се намали нежеланото колебание и осовото изместване при приближение, благодарение на което можете да записвате изображения с най-високото възможно качество. Обективът е специално разработен и да гарантира тих режим на работа при видео запис благодарение на усъвършенстваните XD линейни мотори и новоразработената бленда, която намалява значително нежелания шум и вибрации.

Стабилизацията на изображенията в режим Active Mode, използвана в серията AlphaTM, е ефективна и в ултраширокоъгълния 20 мм край на диапазона на приближение на FE 20-70mm F4 G, което осигурява отлична стабилизация на изображението, дори и при поддържане на широк зрителен ъгъл, което е особено полезно за заснемането в движение на гладки и стабилни кадри.

Фокусът е от изключително значение, когато снимате видео с висока резолюция в 4K или 8K. Използван със серията фотоапарати AlphaTM, компактният и лек FE 20-70mm F4 G лесно улавя прецизен фокус и плавно проследяване на бързо движещи се обекти благодарение на двата XD линейни мотора с голяма сила на задвижване, високата степен на контрол. Възможността да поверите фокусирането на своя фотоапарат, когато снимате сами, може да бъде огромно предимство.

Ръчният фокус с линейна обратна връзка (Linear Response MF) гарантира, че пръстенът за фокусиране реагира директно и линейно и на най-малкото движение, докато фокусирате ръчно, а отделният пръстен предлага директно и интуитивно управление на блендата.

Функционалност и надеждност във всяка среда
Отделните пръстени за управление на фокуса, приближението и блендата на новия FE 20-70mm F4 G са с оптимизиран диаметър, ширина и позиция за пълен контрол, докато снимате снимки, и максимална гъвкавост при записване на видео.

Персонализираните бутони за задържане на фокуса са разположени на две места за по-лесен достъп и удобен контрол, а бутона за превключване на фокусния режим върху страничната част на обектива позволява да избирате между автофокус и ръчен фокус за бърза реакция спрямо промените в снимачните условия. Въпреки че обективът е ултра-широкоъгълен, той е съвместим с кръгли поляризационни филтри до ръба на обектива, за да може потребителите да имат пълна творческа свобода. Разполагате и с бутон за заключване на диафрагмата (Iris Lock), с който избягвате нежелани промени, докато снимате.

Не на последно място, FE 20-70mm F4 G е със защита срещу прах и влага , а за предния елемент на обектива е използвано флуорно покритие, което не задържа пръстови отпечатъци, прах, вода, мазнини и други замърсители .

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.