• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

"Най-срамното първенство в историята! Всичко е нагласено в полза на Англия"

"Най-срамното първенство в историята! Всичко е нагласено в полза на Англия"

/КРОСС/ Известен испански журналист разкритикува организацията на европейското първенство и защити конспирацията, че "всичко е нагласено в полза на Англия".

"Трите лъва" ще се изправят срещу Италия в битката за трофея на "Уембли" в неделя от 22 ч. наше време в първия си голям финал от 55 години насам. Той стана факт, след като англичаните победиха Дания с 2:1 след продължения в сряда вечерта.

Англия никога не е играла на финал на европейско първенство и цялата страна е настръхнала в очакване на спечелването на трофея. Единственият голям триумф на островитяните е от световното през 1966 г. отново на родна земя.
Журналистът от популярното предаване El Chringuito Роберто Моралес обаче смята, че англичаните са постигнали успеха благодарение на УЕФА.

"За мен това е най-срамното първенство, което сме отразявали - отговори Моралес на въпрос на водещия Джосеп Педрерол дали наистина вярва, че нещата са направени така, че Англия да е на финал. - Наистина е жалко.

Имахме мачове в градове, които дори не са в Европа. Финалът бе подготвен за държава, която напусна Европейския съюз. Всичко е предварително подготвено.

Играха всичките си мачове като домакини с изключение на един. Определено беше нагласено за Англия. Единственото, което липсваше, бе помощ от съдиите и тя дойде срещу Дания."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Да ама не! И най-хитрите схеми се провалят!

13.07.2021 13:40:13

Анонимен

Е, така ни изглежда и на нас, гледащите по телевизията!

09.07.2021 16:23:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.