• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Ансамбълът ни остана без медал от финалите на Европейското първенство в Израел

Ансамбълът ни остана без медал от финалите на Европейското първенство в Израел

/КРОСС/ Българският ансамбъл по художествена гимнастика не успя да спечели медал от финалите на Европейското първенство, което се проведе в Израел. Момичетата на Весела Димитрова загатнаха за огромен потенциал и бляскаво бъдеще, но не съумяха в последния ден от надпреварата да покажат максимума от програмата си.

Новата цел пред тях ще бъде Световното първенство през септември, което ще се проведе в София. Ансамбълът ни в състав Женина Трашлиева, Вая Драганова, София Иванова, Рейчъл Стоянов, Маргарита Василева и Камелия Петрова остана в подножието на медалите както в многобоя, така и във финала с пет обръча. Тимът спечели златен медал в отборната надпревара на Европейското заедно с Боряна Калейн и Стилияна Николова.

Нашите момичета завършиха на 4-о място във финала с пет обръча. Ансамбълът допусна неточност и получи 33.700 точки за изпълнението си. Челната тройка оформиха тимовете на Италия (36.650), Израел (36.450) и Азербайджан (34.750). Българският ансамбъл остана на 5-а позиция на смесеното съчетание с три ленти и две топки.

Те получиха 29.250 точки за своето представяне по музика на народната песен „Лале ли си, зюмбюл ли си". На първо място се нареди Италия (34.250), а след това Испания (31.950) и Азербайджан (31.900). Българският национален отбор завърши шампионата с девет отличия - четири златни, две сребърни и три бронзови. Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.