• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Актриса обвини режисьора на „Трите хикса“, че я насилил на снимките

Актриса обвини режисьора на „Трите хикса“, че я насилил на снимките

/КРОСС/ Азия Ардженто, италианската актриса и режисьорка, превърнала се в лидер на движението Аз също, обвини в сексуални посегателства Роб Коен, американския режисьор на филма "Бързи и яростни". Обвиненията бяха отправени в интервю за в. "Кориере дела сера", предаде Франс прес.

Ардженто бе една от първите, които заговори за сексуалните посегателства в света на киното и допринесе за началото на движението Аз също. През 2017 г. тя заяви, че е била изнасилена от американския продуцент Харви Уанстийн през 1997, когато е била на 21 години.

В интервюто за италианското издание сега тя твърди, че Коен я насилил през 2002 г. Тя обяви, че той я е дрогирал с наркотик, който обикновено използват изнасилвачите. Ардженто се събудила гола в леглото му на следващата сутрин.

Посегателството било извършено, когато тя снимала филм "Трите хикса" на Коен, в който й партнирали Вин Дизел и Самюел Джаксън.

Говорител на Роб Коен отрече твърденията. Той каза, че по времето, когато са работили, двамата са изградили отлично работна връзка, Коен възприемал Ардженто дори като приятелка и сегашното й обвинение било объркващо предвид онова, което се говорело за самата нея в последните години.

Самата Ардженто бе обвинена в сексуално посегателство през 2018 г. над американския актьор Джими Бенет по времето, когато той бил на 17 години. Първо Ардженто отхвърли твърденията, а после промени мнението си, но представи друга версия на случилото се. Ардженто каза, че Бенет й поискал финансова помощ и нейният партньор по онова време, кулинарният виртуоз Антъни Бурден й дал 380 000 долара, с които да откликне на искането на Бенет.

Обвиненията на Ардженто срещу Коен се съдържат и в книга, която ще има премиера на 26 януари и е озаглавена "Анатомия на едно диво сърце".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.