• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

ДПС краде Бербатов, а "Атака" - сватба

ДПС краде Бербатов, а "Атака" - сватба

/КРОСС/ Календарче с лика на Димитър Бербатов, датата на изборите - 25 май и зачертан номер 29 (на ДПС) се разпространяват в Свиленград, сигнализираха зрители на Нова телевизия. 

От местната структура на ДПС отричат да имат нещо общо. Според тях това е самоинициатива на човека от книжарницата, където се разпространяват календарчетата - вероятно бил доволен от тяхната политика и така решил да направи. Той обаче отрича да ги е отпечатвал и казва, че не знае нищо за случая. След това сложи табелка „Затворено".
Автор на календарчетата е свиленградчанин, който се занимава с реклама и пиар. Той обясни, че искал да си направи шега, а номер 29 бил броят на мачовете, изиграни от Бербатов в "Манчестър Юнайтед". Хората в града обаче свързаха календарчето единствено с изборите и осъдиха използването на образа на Димитър Бербатов за политическа агитация.

Партия "Атака" пък откраднаха сватбата на семейство. 

„Не сме почитатели на „Атака" и не членуваме в нито една политическа партия. Не сме давали съгласието си клипът с нашата сватба да се използва за предизборна агитация", казаха за Нова Даниел и Антоанела Беловарски, които откриха части от сватбата си в предизборен клип, без никой да ги е питал.

Семейството заяви още, че са много сме разстроени и това разваля техния имидж. „Сега хората ще си помислят, че сме фенове на „Атака" и ще се отдръпнат от нас", каза Даниел.

„Все още търсим кратък път, за да защитим правата си. Съветват ни да заведем дело, тъй като това може да ни вреди дълги години наред", казаха още те.

Двамата бяха категорични, че и пари да са им предлагали е нямало да участваме в предизборния клип на „Атака". „Не знам колко време и години ще ни трябват, за да изчистим името си", добавиха те.

„Хората са в правото си. Става въпрос за техническа грешка. От „Атака" не са виновни за грешката", каза от своя страна Николай Никифоров, който е дизайнер на предизборния клип на партията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Волен е болен. Платената клика също. АТАКА, КУРВИ СТЕ!

16.01.2015 00:34:57

Друг анонимен

Отдавна смятам, че атакизмът е психично отклонение.

13.05.2014 19:44:43

Анонимен

Нали гледахме сутринта по телевизията...Човекът от фирмата понесе отговорност,извини се на семейството и каза,че АТАКА нямат нищо общо.И между другото ги попита,искат ли материално "извинение" Ето за какво е цялата работа...!?! Соросоисите веднага са обработили семейството,защото много ги е страх,че Волен ще вкара евродепутат и ще обърка прогнозите на...много еврогейчета. АТАКА-ПОБЕДА! Волен премиер!!!

13.05.2014 10:28:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.