• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Мат Деймън е под строга карантина в Австралия

Мат Деймън е под строга карантина в Австралия

/КРОСС/ Американският актьор Мат Деймън бе поставен под строга карантина веднага след пристигането си в Австралия, съобщи ТАСС.

Причина за това са множеството обвинения в страната по адрес на холивудски звезди, които нарушават противоепидемичните мерки на австралийските власти, писа в. "Сидни морнинг хералд".

Според изданието пристигналият миналата седмица в Сидни петдесетгодишен актьор и семейството му били изолирани в частен дом в Байрън Бей, Нов Южен Уелс, където ще останат под наблюдението на лекари. Те ще следят здравословното им състояние и ще контролират спазването на правилата на карантината. Спрямо актьора и роднините му се прилагат "най-строгите протоколи за биобезопасност", каза изпълнителният директор на медицинската компания "Консиерж доктърс" Зак Търнър.

"Актьорът и членовете на семейството му много стриктно спазват изискванията на карантината. Преди да пристигнат, те прекараха две седмици в изолация в ски курорт в САЩ и на всеки три дни се подлагаха на тест за новия коронавирус. След това пристигнаха в Австралия с частен самолет, всеки ден почистват жилището си, в следващите две седмици под карантина получават доставки на храна у дома и преминават редовни здравни прегледи", каза той.

Строгите мерки към актьора са наложени на фона на многобройни обвинения към пребиваващи в страната чуждестранни знаменитости. Много от тях тях нарушават изискванията за изолация и попадат в обективите на папараци, като предизвикват възмущение у австралийците с поведението си.

Деймън, който е под карантина със съпругата и трите им дъщери, е в Австралия за снимките на филма "Тор: любов и гръмотевици" в Сидни. Стойността на продължението на кинофранчайза е около 178 австралийски долара (136 милиона щатски долара), като 24,1 милиона австралийски долара са грант от австралийското правителство. В продукцията са ангажирани близо 2500 души.
Десетки холивудски актьори и продуценти бяха в Австралия през последната година, пише "Сидни морнинг хералд". Сред тях са Никол Кидман, Зак Ефрон, Люк Еванс, Идрис Елба, Натали Портман, Крисчън Бейл, Крис Прат, Теса Томсън.

Деймън е американски актьор, сценарист и продуцент. Носител е на награда "Оскар" за сценария на филма "Добрият Уил Хънтинг" и на две награди "Златен глобус" - за сценарий на "Добрият Уил Хънтинг" и за най-добра мъжка роля в "Марсианецът". Особено популярност му носят изпълненията в "Спасяването на редник Райън", "Догма", "Талантливият мистър Рипли", трилогията за бандата на Оушън и поредицата филми за Джейсън Борн.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.