• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

LG с топ отличия iF DESIGN AWARD 2023

LG с топ отличия iF DESIGN AWARD 2023

/КРОСС/ LG Electronics (LG) обяви своите 23 отличия от тазгодишното издание на iF Design Award, затвърждавайки непоколебимия ангажимент на компанията към изключителния продуктов дизайн и потребителско изживяване. Впечатляващият списък с награди включва и златното отличие iF Gold Award за Product Design, присъдена за уникалния LG PuriCare AeroFurniture.

Пречиствател за въздух, който се използва едновременно и като помощна маса или лампа за настроене, LG PuriCare AeroFurniture може да се похвали с изключително компактен дизайн. Продуктът осигурява максимално удобство на потребителите, с възможността да се използва в различни пространства като спалнята или хола, като освен това осигурява персонализиране на функциите и дизайна си. С различни цветови комбинации и избор на двата варианта на плот, новият AeroFurniture може да бъде променен така, че да пасне на всеки вкус и всеки интериор.

Други иновации на LG, отличени за своя изключителен продуктов дизайн на iF Design Award 2023 включват LG OLED Flex, зашеметяващ телевизор с първия извиващ се 42-инчов OLED екран, както и LG хладилник с MoodUPTM технология, домакински уред от следващо поколение със сменящи цвета си панели на вратата, които се контролират от приложението LG ThinQ. LG gram Style, мощен лаптоп с тънък, елегантен дизайн, който сякаш сменя цвета си в зависимост от светлината и ъгъла, също е отличен от журито на наградите.

Награден в категория Product Concept, LG OMNIPOD представя ново мобилно изживяване, предлагайки автомобилно купе, което може да служи като продължение на дома. Междувременно, LG ThinQ, смарт платформата на компанията, е отличена в категория Communication за повишаване на удобството, благодарение на въведените интуитивни функции.

Провеждани ежегодно в Германия, наградите iF Design Award са международно смятани за една от трите най-престижни награди заедно с Red Dot Award и International Design Excellence Award (IDEA). Тази година участват общо 11,000 продукта от целия свят, надпреварвайки се за отличие в 9 категории награди.

„Успехът, на който се наслаждаваме тази година, е резултат от отдадеността, с която разработваме иновативни лайфстайл решения, въз основа на огромните ни опит и данни за потребителите," споделя Хуанг Сунг-гул, ръководител на LG Electronics Corporate Design Center. „Ние ще продължим да предлагаме различни дизайни, които осигуряват първо - уникално и ново потребителско изживяване, подобряват удобството, но и усъвършенстват емоционалния елемент, който може да накара и потребителите, и индустрията да се усмихнат."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.