• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Хикмет Хаджиев: 13-годишния тийнейджър, който почина днес, беше гражданин на Русия

Хикмет Хаджиев: 13-годишния тийнейджър, който почина днес, беше гражданин на Русия

/КРОСС/ „Днес руския гражданин Артур Маяков, който беше ранен при обстрела на Гянджа от ракети SCUD на 17 октомври, почина в болницата. Артур Маяков беше на посещение при леля си в Гянджа ", каза Хикмет Хаджиев, помощник на президента на Азербайджан, ръководител на външнополитическия отдел на администрацията на президента.

Според информацията покойникът ще бъде погребан в съответствие с православни християнски религиозни традиции с подкрепата на градската изпълнителна власт и църквата "Александър Невски" в град Ганджа, съобщава сайта. Това беше съобщено на посолството на Руската федерация в Азербайджан. Днес руския гражданин Артур Владимирович Маяков (2007), който беше ранен по време на ракетно нападение срещу Гянджа на 17 октомври 2020 г., почина в болницата, съобщава haqqin.az, позовавайки се на правителствени агенции.По този начин 26 души вече са загинали в Гянджа от началото на ракетните атаки.

Хикмет Хаджиев: Армения продължава войната срещу децаВойната на Армения продължава срещу цивилни, по-специално срещу деца. Това съобщи в Twitter помощникът на президента на Азербайджан - ръководител на отдела за външна политика на администрацията на президента, Хикмет Хаджиев.Помощникът на президента отбеляза, че арменската армия е изстреляла ракета "Смерч" по град Тертер, и в резултат на това нападение 16-годишния Орхан Исмаилзаде е загинал в двора на къщата си.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

И известния кино-режисьор от арменски произход Карен Шахназаров призна, че Нагорни-Карабах е територия на Република Азербайджан. Всъщност всички умни арменци са правели това през годините - президента Тер Петросян, министър-председателя Демирчиян. Докога едно криминално-нагло малцинство сред арменците, ще представлява арменския народ пред света, като държи под дулото собствения си народ и интелигенцията си!

24.10.2020 22:03:12

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.