• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Кандидатстването за годишните награди на AIBEST е отворено до 18 септември

Кандидатстването за годишните награди на AIBEST е отворено до 18 септември
Бургас ще е домакин на конференцията на високотехнологичния сектор у нас през 2020 г.

/КРОСС/ На 2 октомври Бургас ще е домакин на годишната конференция на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST), която до миналата година носеше името Българска аутсорсинг асоциация. Най-значимото събитие за индустрията на знанието у нас ще събере лидерите от високотехнологичния сектор.

В рамките на конференцията ще бъде направен анализ на сектора на бизнес услугите с висока добавена стойност през последната година в България, прогноза за отражението на глобалната пандемия върху него през 2020 г. и ще бъде начертана посоката на развитие на индустрията.

В събитието ще вземат участие представители на едни от най-големите технологични компании у нас, местните власти и правителството. Те ще дискутират факторите и мерките, които трябва да бъдат взети на локално и национално ниво за привличането на нови инвестиции и за създаването на благоприятна бизнес среда за развитие на сектора, който по последни данни формира 5.2% от БВП на страната.

Конференцията ще е с безплатен достъп, но изисква предварителна регистрация на сайта на събитието.

В рамките на форума ще бъдат връчени и годишните награди на AIBEST. Те ще отличат най-добре представилите се компании в страната, добрите практики в сектора, проактивността на местните власти и взаимовръзките между участниците в цялата бизнес екосистемата, които допринасят за нейното развитие.

Наградите ще бъдат връчени в 7 категории – „Работодател на годината“, „ИТ(аутсорсинг) компания на годината“, „Найдобро компания за аутсорсинг на бизнес процеси“, „Иновация на годината“, „Проект на годината“, „Най-социално отговорна компания“ и „Най-добра стратегия за устойчивост на бизнеса във време на криза“.

Процесът по кандидатстване е отворен до 18 септември, като заявките за участие се попълват на сайта.  

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.