• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Най-елегантните дамски блузи, без които не можем

Най-елегантните дамски блузи, без които не можем

/КРОСС/ В гардероба на всяка дама има място за поне още една стилна класическа блуза, която може да се носи както работно облекло в офиса, така и на всяко друго място. Почти всеки сезон дизайнерите представят минимум един подобен модел в колекцията си. За да изглеждате възможно най-стилно и да имате възможност за създаване на безкрайни вариации, заложете на някой модел, решен в пастелен цвят. Такава стилна блуза ще изглежда много впечатляващо в комбинация със светла бежова пола или изрязани тъмни панталони.

На каква блуза да заложим във всекидневието?

За неофициални срещи и ежедневни задачи можете да изберете нещо по-леко. Блузите с разкроена долна част, изработени от мека материя, са чудесно. Ако веднъж са попаднали в гардероба ви, на момента се превръщат в един от любимите ви тоалети. Леките карирани ризи вече се считат за почти класика, а памучни блузи с прав силует са подходящи за жени на всяка възраст.

Модели за лятото - невероятно красиви и впечатляващо комфортни

През летния сезон повечето дами предпочитат леки блузи, които впечатляват със своята оригиналност и яркост. Това лято дизайнерите ни дариха с изобилие от декоративни елементи, така че, всеки вкус да е максимално удовлетворен.

Материите, които завладяха сърцата ни

Коприната и сатенът са сред материите-фаворити, от които най-вече са изработени модните летни блузи. Но можете да намерите и уникално атрактивни трикотажни блузи, в които ще се чувствате чудесно дори в най-горещия ден, защото са създадени от най-фина памучна прежда.

Ефектни дантелени декорации

Блузите с ефектни дантелени вложки изглеждат много оригинално. В такъв тоалет ще изглеждате страхотно на среща с любимия, например.

Не можем да пропуснем да споменем и за очарователните рокли-блузи - те са добра алтернатива на роклите. При създаването на такива блузи се използва цялото разнообразие от декоративни елементи, от кристали до меки волани и дантелени вложки. Допълнете такава блуза с права пола и сте готови да се появите навсякъде!

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.