• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Борисов: Колегите трябва да поработят малко върху некоалиционната култура

Борисов: Колегите трябва да поработят малко върху некоалиционната култура

/КРОСС/ Колегите трябва да поработят малко върху некоалиционната култура, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

„Вчера имахме доста дълга среща с Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Мария Габриел, колегите от ДПС относно няколко решения. Предложението за „Росенец" беше на нас, ДПС и ДБ. Имаше и други предложения, но те са бързали да се покажат, което е грешно. Такива важни решения показват силата на една некоалиция. Днес трябваше да ги внесем", посочи Борисов.

„Само да кажа, че в нашите предложения влизаха и транспортните тръби и фигурата на особен управител. От ПП имаше яростна съпротива. Млади са, учат се, ще се научат на некоалиционна култура. Следващата седмица ще си подпишем и едно споразумение, така както Христо Иванов иска", поясни лидерът на ГЕРБ.

По думите му след подобни решения е редно да има съвместно прессъобщение или с обща изява. „Нямам против Кирил Петков да го съобщи, не ме разбирайте погрешно, но да разкаже това, което вчера сме правили, за да може и трите партии да кажат какви са им били съображенията. И можеше да стане много красиво, ако го бяхме обявили днес след подписите и внасянето му в зала", добави Борисов.

Относно коментарите, че Борисов е имал 24-часова охрана от Жандармерията на къщата му в Банкя, лидерът на ГЕРБ каза, че не е забелязал. „Ако нещо ме притеснява, то е кой ми наблюдава къщата и с каква цел. Защо моят дом продължава да е под наблюдение на мутрите", коментира още той.

„Той е много добър. Работих с него, докато бях кмет. Мисля, че в десницата ще има проблем между родата на Държавна сигурност и истински автентичното дясно".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Марио

Изобщо не съм учуден. ДБ-ПП от край време използват всеки удобен случай, за да си припишат чуждите заслуги.

23.07.2023 22:26:46

Рали

Никакъв шанс да се работи с тия предатели

20.07.2023 16:21:48

Васко

ДБ и ПП нямат никаква култура…

20.07.2023 16:19:53

Дони

Колегите трябва доста да поработят, не малко.

19.07.2023 11:07:29

Асен

Христо Иванов освен с Росенец с друго не може да се похвали в политическата си кариера!

19.07.2023 10:20:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.