• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

ГЕРБ ще подкрепи новото правителство

ГЕРБ ще подкрепи новото правителство

/КРОСС/ ГЕРБ ще подкрепи новото правителство, обяви лидерът й Бойко Борисов в Арбанаси на семинар на младежката организация на ГЕРБ.

Борисов посочи още, че едно от първите предложения, които депутатите на ГЕРБ ще внесат в новия парламент, е за мораториум върху тегленето на държавен дълг.

Страната е в три тежки кризи - мигрантска, Ковид, финансово-икономическа, коментира пред младежите от ГЕРБ бившият премиер и лидер на партията Бойко Борисов:

Нямаме план за възстановяване. Всеки понеделник се тегли по половин милиард без да се знае за какво е. Близо 4 милиарда се задължиха.

По изчисленията на Бойко Борисов през декември инфлацията у нас вече ще е 10 %, а дългът ще е 7-8 милиарда лева.

И затова едно от първите предложения, които ще направим в парламента, като влезем, е мораториум веднага върху тегленето на дълг. Нека новото правителство си прецени - трябва ли му, не трябва ли му, колко му трябва добави Борисов.

Бойко Борисов заяви, че депутатите на ГЕРБ ще подкрепят новото правителство и всички мерки, предлагани от преговарящите от четирите партии и предупреди:

Два бюджета няма да стигнат за всичките тези мерки.

За санирането и инфраструктурните проекти Борисов посочи: „Саниране няма да има, докато са тези, и „Хемус" няма да има, докато са тези, няма да има и между Русе и Търново, няма да има и тунел под Шипка.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Откъде ще подадеш този меморандум като не си депутат. От личния кучкарник ли?

28.11.2021 17:13:20

БЕЗ ГЕРБ

АБЕ ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ТЕ ВИДЯТ , ТИ ЗА ПОДКРЕПА СЕ САМОПРЕДЛАГАШ,....СМЕШНИК !!!

28.11.2021 12:27:11

Анонимен

Построената част от магистралите по времето на ГЕРБ са магистрали убийци, заради откраднатите средства.

28.11.2021 11:19:38

Анонимен

Мораториумът върху тегленето на дълг е извиване на врата на новото правителство, което ГЕРБ ще го подкрепи, но иска да го закопае, за да се представи като по-успешно управление. Инфлацията и икономическата криза са световен проблем и една от най-закъсалите е най-развитата икономика.

28.11.2021 11:19:10

Анонимен

Дебела лъжлива свиня. В момента страната сърба попарата на ГЕРБ. Всичко, което се случва е резултат от техните действия. Единствено КОВИД привнася нюанси. Като цяло никой нищо не може да направи, понеже сме едно голямо село, лишено от ресурси, цели и политици, способни да виждат нещата в тяхната цялост. Дебелият глупак е достоен лидер за голяма част от така нареченият народ. Хората са до такава степен различни, а в голямата си част глупави, необразовани и бездуховни, че е чак плашещо.

28.11.2021 08:32:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.