• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Бойко Борисов за ПП-ДБ: Не може да има сглобка с хора, които прехвърлят собствената си вина на някой друг

Бойко Борисов за ПП-ДБ: Не може да има сглобка с хора, които прехвърлят собствената си вина на някой друг

/КРОСС/ Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили, както и за това, което може да се направи, а търсят по всякакъв начин да прехвърлят собствената си вина на някой друг. Това каза в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Отново сглобка - много зависи кой как ще се представи, кой от тях има интегритет за да участват в подобни разговори, подчерта той.

По-рано акад. Николай Денков от ПП-ДБ заявиха, че ГЕРБ саботира Плана за възстановяване и устойчивост и правосъдната реформа, защото законите в комисии не се придвижват напред. "Не мога да повярвам, че ПП-ДБ са казали такова нещо, коментира Борисов. "Преди 3 години ГЕРБ вкара България в Европейския банков съюз, в еврозоната, остави абсолютно готов, договорен с Еврокомисията ПВУ. Да кажеш, че ГЕРБ са виновни, е несериозно, подчерта той. Акад. Денков да отговори защо 3 години, след като бяха в кабинети, само България нямаше план", настоя Борисов.

Колкото до исканата от „Възраждане" оставка на Росен Желязков като председател на НС, Борисов заяви, че това са емоционални изблици на несигурност и неспособност.

Източник: БТА

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Марина

ПП и ДБ са на тежки наркотици

24.04.2024 21:29:27

Анонимен

ППДБ този път мн късно се усетиха... че са загубени

24.04.2024 15:54:11

Анонимен

Желязков е разочарование, а Тиквата си е Тиква. Вари го, печиго, пак си е тиква. Тъпо, голословно плямпало, що се отнася до собствената им дейност. Те са люти нарушители на всякакви закони и алчни крадци. Единственото вярно в думите на челият за Винету, е че ПП също са негодници, което разбира се, не прави Тиквата академик и честен човек.

24.04.2024 15:03:45

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.