• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Бойко Борисов: Най-доброто за България е РСМ и Албания да са в ЕС и НАТО

Бойко Борисов: Най-доброто за България е РСМ и Албания да са в ЕС и НАТО

/КРОСС/ Най-доброто за България е Северна Македония и Албания да са в Европейския съюз и НАТО, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията на среща с депутати. Според него има опит отново Северна Македония да се върне в руското влияние, като това по думите на Борисов се прави целенасочено и много активно.

Един криминален акт като пребит българин прави народа изцяло на страната на този човек, а това може да ни „лашне" в друга посока, която е изцяло в полза на Путин и неговите геостратегически планове за Балканите, коментира Борисов.

Българинът Християн Пендиков беше пребит на 19-и януари вечерта в Охрид. Той получи тежки травми и се лекува във Военномедицинска академия-София, като състоянието му се подобрява след операция заради счупена челюст.

Вчера президентът Румен Радев заяви в Перник, че случаят с Християн Пендиков е израз на десетилетна политика на насаждане на омраза към българите и към всичко българско в Република Северна Македония.

В понеделник вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев ще има работна среща в Скопие.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Най-доброто за България е в ЕС да влезе една приятелска РСМ, която да признае историческите истини, да признае и защити всички етнически групи и да им осигури равни права /особено българите/, да прекрати всякакви прояви на омраза, да осигури свободен обмен на печатни издания, филми и пр.

29.01.2023 20:58:10

Анонимен

Най-големите наркотрафиканти и производители на канабис.

28.01.2023 18:50:36

Анонимен

Да го духаш, дебел. Той Европейският съюз е на това дередже понеже приема за членове нещастни просяци като нас и изброените от тебе. Е, ще ги приемете и после, като се хванете за оная работа ще крещите: НАТО и солидарност и после какво ...? Искрено се надаявам като дойде време да можем да преразгледаме въпроса с членството си в НАТО, да проведем референдум и излезем от там. Покрай тези идиоти половината свят ни станаха врагове, а ние гладувайки ще купуваме оръжия за да можем да се пазим от хипотетична опасност и да правим щатите по-богати. Бах ти тъпото прасе.

28.01.2023 17:44:38

28.01.2023 17:23:36

Анонимен

....

28.01.2023 13:47:41

ццц

уменн брейй

28.01.2023 11:50:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.