• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Борисов: Когато ме подслушваха в тоалетната, стисках зъби

Борисов: Когато ме подслушваха в тоалетната, стисках зъби

/КРОСС/ Когато партията на Радев мен ме подслушваше в тоалетната, аз не обвиних никого. Даже нещо повече – когато разбрах сега, и стана много неприятно. Аз нямам, заклевам се, нищо общо с това. Искат да ме замесят. С тази тирада от думи премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос, знаел ли е, че президентът Румен Радев е подслушван от ДАНС. Министър-председателят е в Мюнхен за среща на НАТО, но даде традиционния си брифинг за медиите, пред които се разходи по всички „актуални теми“ за ситуацията“ България.

Припомняме, че самият президент отправи въпрос знаел ли е Борисов, че държавният глава е подслушван. Същото попитаха днес в парламента и депутатите от БСП, но шефката на НС Цвета Караянчева отказа да допусне въпроса в парламентарния контрол.

Борисов опита да опровергае и друга критика, отправена му преди дни от Румен Радев –че всяка сряда привиква главния прокурор в кабинета си. Обясни, че напоследък Гешев нямал време и пропускал тези „оперативки“. Но че двамата се били разбрали прокуратурата да „размаже всичко живо, което цапа въздух, земя и вода“.  Главният прокурор поел ангажимент да си върши работата и оттам-нататък премиерът не се интересувал, защото не било негова работа. Прокуратурата, според Борисов,  можела да арестува когото си иска.

По това сме се разбрали. Дали арестуват министър, дали арестуват зам.-министър или който и да, това не е моя работа и не ме интересува, и не ми е долагано. Това се заклевам, обяви патетично премиерът. И за повече автентичност се прекръсти.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Капут! Агентът на американската DEA е пътник.

17.02.2020 15:17:43

ти си го избра

Цецко е сложил микрофончето в кенефа , да знае кога да ти носи ...ибрика !!!!

16.02.2020 19:15:24

бате Бойко в тоалетната

Аз си спомням, един министър на вътрешните работи, който беше съден за подслушване. Амо той беше от ГЕРБ! И сега, въпреки че уж не е никакъв, пак ходи в САЩ на срещи по сигурността! Защо ДАНС не разследва това лице, на кои господари служи и чий агент е? Колкото до бате Бойко в тоалетната - то цялата ни държава е такава! Прав беше онзи чех, дето я беше изобразил като турска тоалетна!

16.02.2020 10:17:50

Така ни се пада

Паунът лъже - нали го записваше Миро Мършата!!!

15.02.2020 23:01:38

Запек

След като си се спекъл, ще стискаш зъби. Поне изходи ли се, Тикво проста?...

15.02.2020 20:40:42

Анонимен

Кога Бойко е бил искрен и сегаэ отново си противочи .Дори се закле в господ и това щему струва скъпо . Ми кат го слушаха в тоалетната нали той си ги избра .СРС не се използват за националната сигурност акато лично оръжие от Борисов .

15.02.2020 16:23:13

Анонимен

Клоун. Радев, може и формално, но е безпартиен. Няма партия. Въпросът беше кратък и прост: Знаел ли е Борисов за подслушването или - не? Ако не е знаел -добре. Обаче, обикновено за такива неща се пита, когато се знае отговора и има някакви доказателства. Така, че за Борисов ще стане лошо ако е излъгал. Не ми се мисли какво ще направи Господ с него, ако е излъгал и се е прекръстил. Шегувам се.

15.02.2020 13:46:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.