• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Георги Свиленски: Големият страх на Борисов са честните избори

Георги Свиленски: Големият страх на Борисов са честните избори

/КРОСС/ "Няма как тези рокади да доведат до решение на кризата. Иска се оставките на Борисов и главния прокурор. Чудно е упорството, с което г-н Борсов продължава да тормози българските граждани", каза по БТВ социалистът Георги Свиленски.

"Няма как да подкрепя такива действия на протестиращите към двете лидерки. Аз видях как хората я посрещат същия ден на площада. Техните основни искания са двете оставки. Борисов направи невъзможното-да обедини леви и десни, млади и стари. Не зная какво още очаква Борисов?

Може би очаква и ГЕРБ да излязат. По-големият му  страх е, че ще има честни избори,  защото не може да си възпроизведе властта. На тези избори има 600 000 недействителни бюлетини. Борисов от това го е страх. А какво пречи сега да има възмездие за Борисов? Има ли значение дали си бивш или настоящ министър-председател. Него го е страх да падне от власт, защото ще бъде проверяван.

Те оспорват конституционния ред в държавата. Президентът иска да се спазва Конституцията. А това, че те искат да му вменят някаква власт, е техен проблем. Избори може да има края на септември, началото на октомври", каза Свиленски.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Не си си прочел социологическите проучвания,които сочат ГЕРБ за водеща политическа сила.

28.07.2020 07:06:43

Веселина Томова

ВСИЧКИ ЗАД РАДЕВ! Заставам изцяло зад президента Румен Радев. Няма друг в момента, който да обедини огромната енергия на гняв у народа срещу Хунтата. Той е човекът, който трябва да канализира тази енергия и да и даде посока с тезите, които вече изрече. Сега ви го казвам категорично и ясно: ИДЕ! НОВИЯТ ПРОЕКТ ИДВА! И всеки, който иска Хунтата да бъде погребана в най-черната история на държавата и да бъде доведена до затвор с доказана вина, няма друг вариант, освен да подкрепи онова, което МНОГО СКОРО ще бъде оповестено. И да подкрепи Румен Радев! Ние сме – „Мутри, вън!“ МУТРИ, ВЪН!

27.07.2020 22:32:26

Анонимен

И как точно президентът спазва Конституцията.Независимият български съд задържа двама от съветниците му за шпионаж,а въпросният президент излиза с юмрук на площада и вика мутри вън от прокуратурата.По Конституция.На 30 юли излиза становище на КС на България дали може действащ президент да се разследва.Това гледа да избегне президента-резидент. Защото съветниците му са чели на него документите с държавна тайна,до които той и те нямат достъп.

27.07.2020 11:42:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.