• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Със сформирането на Медицинския съвет Борисов руши доверието в дни на световна криза

Със сформирането на Медицинския съвет Борисов руши доверието в дни на световна криза

/КРОСС/ От началото на пандемията ние от АБВ апелираме за спокойствие, разум и дисциплина, които без доверие в държавата, нейните органи и институции са невъзможни. Борисов направи най-голямото извращение откакто е на власт - сформирането на Медицинския съвет към Министерския съвет. Втори орган, дублиращ по недопустим начин работата на Оперативния щаб. По принцип два такива органа в такава критична ситуация са недопустими. Но с очевидния подбор на участниците в Съвета остро, критично противопоставящ се на всички мерки, предложени и реализирани от Щаба, нещата минаха всякакви граници. Още повече, че в самото начало на структуриране на Съвета Борисов вулгарно обяви, че знае за противоречията, но иска всички да седнат на една маса. И, разбира се, той в средата. По този начин се руши доверието, с разрушаването на доверието се руши дисциплината и спокойствието, и разумът. Това, че Борисов унизи ген. Мутафчийски, е никакъв проблем. Но това, че противопоставя експерти на експерти, е престъпление, което може да направи само той.
Ако сега не разберем на какъв просташки волунтаризъм сме изложени от Борисов, значи наистина имаме сериозен проблем в народопсихологията.
Отново апелираме за спокойствие, разум и дисциплина.
.....
Ген. Мутафчийски, енергично и като човек, който Ви е благодарен за здравето си, Ви препоръчвам - днес, като шеф на Оперативния щаб, не прекъсвайте и не се карайте на журналистите. Създавате впечатлението, че утре, като президент, вероятно ще ги и пердашите.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.