• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Борисов към кандидатите за министри: Слушате ме, не защото съм по-силен физически, а защото съм мъдър

Борисов към кандидатите за министри: Слушате ме, не защото съм по-силен физически, а защото съм мъдър

/КРОСС/ Ще спра да куцукам, ще си почина и когато се мобилизирам, когато се види какво могат другите, аз ще се върна. Като какъв няма никакво значение. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов, след като обяви състава на кабинета, който коалицията ГЕБР-СДС предлага.

"И сега вие сте кандидати за премиери, министри, вицепремиери, но ме слушате. Не защото съм по-силен физически, а защото съм доказал мъдростта си през тези години. Иначе Любо (Любен Дилов-син) нямаше да седне до мен. Ние от няколко години по един в месеца сядаме и си говорил по интелектуални теми, защото за мен той е един от най-добрите съвременни писатели. Той вика: "Ако другите знаят колко си умен и колко неща знаеш, те не са в час", каза още Борисов.

"Те и за "Винету" говорят, но тя не е една книга, те са два тома. Те това също не знаят. И както сега децата обичат Спайдърмен, по наше време тези книги и филми бяха", добави той.

В края на срещата Борисов призна, че заради травмата на крака разбира Слави Трифонов. "Не е лесна тая работа, но това не го прави по-слаб. Аз го обичам тоя човек и е доказал 30 години, че е номер 1 в каквото и да било", каза премиерът в оставка.

По-късно Борисов от болнична стая, където разговаря с няколко пациентки. "Оня ден ми казаха не ходи да риташ топка, ама то акъл не расте, обясни Борисов пред жените.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Възхитен

Така е... Не е по-мъдър... А е най-мъдър... И особено мъдри са менискусите му.... Знаят точно кога да се повредят.... За да не му навредят... А да са от полза...

20.04.2021 20:01:19

: )

Буци е абсолютна пародия на политик.

20.04.2021 18:13:54

Черепа

Симулантът Boyko Borissov предложи смешно правителство с ясното съзнание, че няма да бъде избрано. При нечестно проведените избори, партиите на статуквото имат мнозинство в Парламента. Официално никога не биха подкрепили ГЕРБ, защото искат да стоварят цялата вина само върху тях. Всяко едно правителство предложено от “партиите на протеста”, ще бъде подкрепено от партиите на статуквото под благородния претекст - “Спасение на България”. Впоследствие ще бъде задушено от парламентарното им мнозинство и ще им даде време да замажат следите и да прикрият престъпленията си. Това не трябва да се позволява. Нуждаем се спешно от нови избори, организирани от правителство, неконтролирано от статуквото. Те ще покажат истинската воля на българския народ. Васил Божков, Фейсбук

20.04.2021 17:51:28

Калин Тодоров

Мисля, че с операцията на менискуса Борисов се простреля в коляното. Харизмата му беше целенасочено и агресивно изграждана от мафията и мисирките повече от двадесет години. След снимките с кюлчета и евраците тя обаче започна да се разпада. Тогава се разбра ясно, че той е крадец. Когато се опита да натресе всичко на Мата Хари, стана съвсем очевидно, че е и лъжец. Изявленията му по адрес на "ПКП" и "минатите с 200 колеги" , го обрисуваха като разюздан простак. После, с помощта на Каскета, Борисов се опита да прецака едновременно и президента и своя ортак Черепа и ние се уверихме, че е и подлец. А воаяжите с джипката го демаскираха окончателно и като обикновен фукльо. Но всичко това някак се свличаше от него, не оставяше сериозни белези, наричаха го "тефлоновия политик". Затова и мафията, наша и международна, продължаваше да го подкрепя. След вчера вече е несъмнено, че Борисов е и страхливец. А точно това мафията не прощава.

20.04.2021 17:41:52

Анонимен

Леле леле, тоя не спира да ръси...

20.04.2021 15:18:11

Анонимен

Много смислени изявления, "то акъл не расте", а и първите 7 години не се въстановяват ако липсват. Направи ми впечатление и изисканият изказ по отношение на парламента и присъстващите в него дами. С това напълно се обезличи привидно културното говорене от Дани Митов. Много добре е, че президентът не се поддаде на провокациите на Деси Атанасова при консултациите. Изобщо културно засега говориха само Мика Зайкова и Румен Радев. Тошко също има много да учи - това не е писане на сценарии за скечове и заядлива сатира!

20.04.2021 14:40:28

Анонимен

Дебел, парламента, комисията по твоето управление, а след това и затворът те чакат. Не се мотай по болници, времето си върви.

20.04.2021 14:26:22

Анонимен

Мъдър, на който акъла не е пораснал.

20.04.2021 13:27:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.